Här ska det bytas till en sökruta

.NET-utvecklare som söker nya utmaningar

Är du intresserad av att arbeta med Stockholms mest kompetenta utvecklare samt vara med och modernisera det digitala samhället? Bryr du dig om samhällsnyttiga projekt samtidigt som du indirekt kan rädda liv? Då är denna tjänst rätt för dig!

Krav

Vi letar efter .NET-utvecklare som vill vara med på den digitala transformationen. Hos oss får du arbeta med välkända internationella och nationella kunder inom bland annat fintech, telekom, retail, statliga verk och finans. Vi har varierande projekt i moderna tekniker så som .NET Core och Azure. Du kommer att ingå i ett team hos kund och våra uppdrag är mellan 6 månader till två år långa. I de flesta projekten arbetar du tillsammans med Knowitkollegor samt kundens team.

I projekten har vi tillit till varandras kompetenser då ett team består av backendutvecklare, frontendutvecklare, arkitekter och UX:are. Vi lägger stor vikt vid att uppmuntra och engagera varandra samt att ta del av varandras kompetenser och olikheter. Fokus ligger på att vara kreativ och inspirera varandra på olika sätt för att bli bättre på hantverket. Är du intresserad av att utvecklas och bli en techlead, arkitekt eller teamlead? Hos oss har du möjligheten att göra karriär på ditt sätt och vi kommer att stötta och coacha dig så du uppnår ditt mål.

I våra projekt behövs en stor förståelse för .NET-stacken och dess utveckling. För att kunna hantera våra projekt ser vi dig som har tre års arbetserfarenhet inom webbutveckling med tekniker som C#, SQL, och MVC. Utan hinder ska du kunna skriva och tala svenska och engelska.

Vi på Knowit tar ansvar i våra projekt och vi letar efter dig som är likasinnad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, men gillar även att arbeta i team som inspirerar och engagerar varandra till att alltid leverera det bästa åt kund. Du är vetgirig och tycker att det är roligt med att lösa olika problem. Vi bryr oss om din personliga utveckling och vi gör en hel del för att kompetensutvecklas tillsammans i form av utbildningar, seminarier, föreläsningar och teknikmässor.

 

Vad säger våra medarbetare?

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Lyssna på vad några av våra kollegor berättar om deras arbete och varför de trivs så bra med att arbeta på Knowit.

Företagsavsnitt:
Lyssna på Ebba (Scrummaster/teknisk projektledare), Jacob (iOS utvecklare) och Maria (VD Knowit Development/Mobile). LÄNK

Jobbavsnitt:
Lyssna på Charles (.NET utvecklare) LÄNK

Youtube

Är du vår nya .NET utvecklare?

Mer om oss

Knowit är ett it-konsultbolag som har funnits i mer än 30 år och vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från våra tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation samt managementkonsulting som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3800 medarbetare i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget i Sverige.

 

Skicka gärna in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer så mejla gärna Nea Le på nea.le@knowit.se.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Nea Le

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent