Här ska det bytas till en sökruta

.Net-utvecklare till Cybercom Göteborg

Cybercom  home of the Makers - växer snabbt och letar efter fler begåvade utvecklare som vill ta sig an krävande utmaningar i den anslutna världen. Det vi skapar inom våra digitaliseringsprojekt ger en mer hållbar värld. Det är viktigt för oss och vi har högt ställda mål 2021 och framåt. 

Vi älskar teknik! I vår utvecklingsavdelning kan du hitta allt - embedded system-, webb-, mobil-, backend- och frontend-utvecklare. Oavsett om du arbetar med utveckling eller test är vår syn på teknik som en möjliggörare för att göra livet enklare för människor. Vi älskar magin som händer när vi kan kombinera vår erfarenhet med vår nyfikenhet för framtiden och skapa nya, fantastiska lösningar som gör oss och våra kunder bättre, mer hållbara, smartare och roligare.

Vem är du?

Som utvecklare har du arbetat i flera projekt kring webb-, applikations- och plattformsutveckling och har bra referenser från tidigare uppdrag. Ditt intresse för olika tekniker har resulterat i att du behärskar ett par olika programmeringsspråk såväl som miljöer, men ditt kompetensområde ligger inom .net Core och C#-området 

Det är även ett stort plus om du har erfarenhet från agilt arbete, DevOps och/eller CI/CD och har förståelse för framtidens molnlösningar. 

Du har en relevant utbildning och några års arbetserfarenhet samt kommunicerar både på svenska och engelska. 

Det vi ger dig i gengäld är: 

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner 
  • Kontinuerlig kompetensutveckling – Cybercom-akademier 
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor på Lindholmen 
  • Flexibla arbetstider 
  • Kollektivavtal 

 

Ansök

Låter detta intressant? Ansök direkt på knappen nedan!

Om du har några frågor får du gärna höra av dig till vår Talent Acquisition Specialist Anna Jalvemyr på anna.jalvemyr@cybercom.com eller på +46720803575.

 

#LI-AJ1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Anna Jalvemyr

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent