Här ska det bytas till en sökruta

2 st C# utvecklare för utökning av kunduppdrag - Cybercom Östersund

Är du en maker som får saker att hända - på riktigt? En person som kombinerar tekniska kunnande med engagemang och driv? 

Vi söker nu minst två utvecklare inom C# till vårt kontor i Östersund för utökning av ett befintligt uppdrag inom en spännande bransch till en välkänd kund. Start kan ske när som helst men gärna senast i månadsskiftet augusti-september.

I din roll arbetar du i ett inhouseteam med uppdrag åt en välkänd och spännande kund och du blir en del av ett redan etablerat och mycket kompetent team.

Vem är du?

Vi söker dig som vill bli en viktig pusselbit för teamets framgång och fortsätta din personliga utveckling här hos oss. Du har några års bakgrund som systemutvecklare.  Du har en vilja och ett intresse av att förstå kundens verksamhet, utmaningar och behov. 

Du har jobbat några år med C# och .Net Core. Kunskaper i andra programmeringsspråk och frontend ramverk är meriterande, likaså är kunskaper inom AWS och/eller Azure  meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och du är svensk medborgare.

Väljer du att flytta till Östersund för att börja jobba hos oss kan Cybercom hjälpa till med flyttbidrag.

Varför vill du jobba hos oss?

Vi på Cybercom i Östersund är Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management! Vi ska också vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. Vi på Cybercom är drivande inom konsultbranschens färdplan för ett fossilfritt Sverige.

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Trevliga jämtar!


 

Ansökan och kontakt

Blev du intresserad av att jobba på ett bolag i teknikens framkant i Sveriges mittpunkt och med fjällen och naturen i din omedelbara närhet? Sök då till oss och berätta vad du kan och varför du tror att du skulle trivas hos oss!

Har du frågor går det bra att kontakta Anna-Karin Broström på telefon 070-2899062 eller Robin Hammarstedt på telefon 070 - 6906956 .

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Cybercom!

 

Sista ansökningsdatum är 30/6 2021, men vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan! 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ola Widegren

Head of Östersund

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent