Här ska det bytas till en sökruta

Agil Coach

Vill du vara en del av vårt framgångsrika agila team där du har möjlighet att stötta grupper och organisationer i deras agila transformation både internt och externt? Då har vi en spännande utmaning för dig. Sök tjänsten som Agil Coach redan idag!

Vad du kommer att göra:

Som agil coach hos oss hjälper du organisationer och team att leverera med hög kvalitet, på ett effektivt och hållbart sätt, genom mentorskap och coachning. Du ansvarar för att ge input i hur arbetsflöden och processer mellan team, samt mellan team och organisation kan förbättras. Du analyserar, coachar och mentorerar team och/eller organisation så att ni tillsammans når de mål som finns för uppdraget.

En stor del av ditt arbete kommer att handla om facilitering och utbildning. När det gäller utbildning kan det handla om att hålla både interna och externa kurser inom det agila området.

Du kan även komma att hjälpa teamen att vässa sina arbetssätt så att alla kan växa och bidra med sin fulla kapacitet. I början av ett uppdrag handlar det mycket om att träffa, analysera och lära känna team och organisation för att förstå deras utmaningar och möjligheter. Det kommer även innebära att du faciliterar olika typer av övningar som för team och organisation tillsammans mot målen.

Vem du är:

Som person ser vi att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med personer, både internt på Knowit, men också ute hos våra kunder. Du brinner för det agila arbetssättet och är mål- och teamfokuserad. Du är lyhörd och flexibel i ditt arbetssätt men vågar vara proaktiv och rådgivande när det behövs. 

Du har erfarenhet av att coacha team att bli självgående och effektiva genom din kunskap om gruppdynamik och konflikthantering. Du har för vana att förbättra processer genom din kunskap inom Lean och Agilt arbetssätt. Du kan facilitera grupper till insikter och lärande genom att arbeta med coachande verktyg och feedbacksövningar.

Vi söker dig som:

  • Har minst fem års erfarenhet av uppdrag som agil coach.
  • Har flera års erfarenhet av digitala utvecklingsprojekt och gärna varit med i utvecklingsprojekt i någon annan roll tidigare.
  • Har Scrum Master-certifiering eller motsvarande.
  • Har erfarenhet av att ha implementerat agila arbetssätt i organisationer och i team.
  • Har erfarenhet av att utbilda team eller grupper hos kunden i agila arbetssätt
  • Teknisk kompetens genom utbildning eller arbetslivserfarenhet.
  • Relevant högskole-/universitetsutbildning, eller kombination av relevant utbildning och relevant arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har jobbat i större organisationer där agila arbetssätt har använts fullt ut. Det är även meriterande om du har SAFe-certifikat och/eller Agil Coach-certifikat. 

Övrig information

·    Start: Omgående

·       Omfattning: Heltid

·       Lön: Enligt överenskommelse

·       Plats: Stockholm

Urval sker löpande och anställning kommer att ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Pontus Senke på pontus.senke@knowit.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Pontus Senke

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent