Här ska det bytas till en sökruta

Agil testare

Varför Cybercom 

Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. 

Våra egna anställda vittnar om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet med olika aktiviteter. Dessutom har vi flera av landets mest spännande uppdrag där du blir en del av ett team med gedigen kompetens och erfarenhet av digitalisering och IT. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. 

Rollen 
Du kommer att ingå i vårt affärsområde Test Services där vi är ca 30 personer med kompetenser såsom testledare, specialister inom testautomation och agila testare. Vi jobbar med test i hela utvecklingskedjan, både i inhouse projekt och projekt ute hos våra kunder. Då vi jobbar med kunder från olika industrier och med olika utmaningar, innebär det att projekten är av stor variation.  

Du kommer att arbeta i projeket tillsammans med andra, men där du troligtvis är ansvarig för testdelarna. Detta ställer stora krav på att du är självgående och driven, nyfiken och kan stå upp får dina åsikter. 

Vem är du
 
Du är systemvetare, ingenjör eller har gått en YH-utbildning inom IT/Test och har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom mjukvarutestning. Då du troligtvis är ansvarig för test i dina projekt behöver du kunna ta olika roller i projekten, vilket också innebär det också att du har kompetens inom flera områden.  

Vi ser helst att du har kompetens inom bland annat följande områden:  

  • Hands-on testning 
  • Testledning 
  • Testautomation  

Trygg anställning och förmåner 
För oss är det dessutom viktigt att du som medarbetare erbjuds trygghet och attraktiva förmåner genom exempelvis kollektivavtal, tjänstepension, föräldralön, flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag. 

Mer om Cybercom 


Ansökan & Kontakt 
 
Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida. Sök med din LinkedIn-profil eller CV. 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Jonsson, Talent Acquisition Specialist, carolina.jonsson@cybercom.com

#LI-CJ1

Varmt välkommen med din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carolina Jonsson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent