Här ska det bytas till en sökruta

App-utvecklare 

Om rollen  
Du kommer att ingå i ett av våra utvecklingsteam med kollegor som har kompetens inom Android, iOS samt backend. Vi jobbar både i in houseprojekt och projekt ute hos våra kunder. Projektens storlek, tidslängd och komplexitet varierar, vilket innebär att du kommer att ha stor variation i ditt arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med andra utvecklare i team där vi arbetar agilt. Vi arbetar kontinuerligt med code reviews, där vi både delar med oss kunskap och lär oss av våra kollegor. 
Initialt sker allt eller merparten av arbetet hemifrån och på distans p.g.a. rådande omständigheter med COVID-19.  


Vem är du?  
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt. Som person är du driven och tycker om att samarbeta med andra. Du tar även för givet att man hjälps åt och delar kunskap och erfarenheter mellan varandra. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är lösningsorienterad och tycker om att lära dig nya saker. Att hålla en hög kvalité är en självklarhet samtidigt som du skriver kod som är lätt för andra att förstå och underhålla.  

För att lyckas i rollerna ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med apputveckling inom iOS eller Android.  
Du har kompetens inom:   
• Swift/object-c eller Kotlin/Java  
• GIT  
• Rest APIer  
• Agila metoder  
 
Det är en fördel om du har arbetat med releaser på Google Play eller App Store. Det är även meriterande om du har erfarenhet av React Native eller andra crossplatform-verktyg. Då engelska är vårt koncernspråk förutsätter vi att du kan kommunicera obehindrat på engelska i tal och skrift.  
 
Varför Cybercom 
Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Våra egna anställda vittnar om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet med olika aktiviteter. Dessutom har vi flera av landets mest spännande uppdrag där du blir en del av ett team med gedigen kompetens och erfarenhet av digitalisering och IT. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder.  

Trygg anställning och förmåner  
För oss är det dessutom viktigt att du som medarbetare erbjuds trygghet och attraktiva förmåner genom exempelvis kollektivavtal, tjänstepension, föräldralön, flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag.  

Här kan du läsa mer om Cybercom  

 
Ansökan & Kontakt  
Vi rekryterar löpande och tar emot ansökningarna via vår hemsida. Sök med din LinkedIn-profil eller CV via vår karriärsida. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Lindquist, Consultant Unit Manager, per.lindquist@cybercom.com 
För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Carolina Jonsson, Talent Acquisition Specialist, carolina.jonsson@cybercom.com, 076-492 74 88.  

Varmt välkommen med din ansökan!  
 

#LI-CJ1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carolina Jonsson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent