Här ska det bytas till en sökruta

Application Owner – Microsoft Power Platform till Knowit

Knowit har påbörjat en spännande förändringsresa där flera centrala system håller på att moderniseras för att bättre stödja vår verksamhet.

Vi söker nu dig som brinner för en omväxlande tjänst där du har som främsta uppgift att agera applikationsägare av våra verksamhetssystem.

Vem söker vi?

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av konfigurering och förvaltning av Microsoft Power Platform. Vi tror även att du har en bakgrund inom applikationsutveckling, har arbetat i liknande roll tidigare och erfarenhet av att snabbt sätta dig in i nya system och förstå dess möjligheter och begränsningar.

För att vara framgångsrik i rollen har du även en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande. Du gillar att arbeta i grupp, men tar samtidigt ansvar för att driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du ödmjuk och relationsskapande med god förmåga att samarbeta med personer från såväl verksamhet, IT och externa leverantörer.

Eftersom du arbetar i en internationell organisation är det viktigt att du är bekväm i att använda engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Vi blir extra intresserade om du är utbildad/certifierad i Dynamics 365 samt om du tidigare har arbetat med Microsoft 365 produkter, integrationsarbete och design av användargränssnitt.

Vi erbjuder dig

I din roll kommer du tillsammans med andra, utreda och ta fram förslag på tekniska lösningar för att tillgodose verksamhetens behov av nya funktioner och system.

Naturlig del av ditt arbete kommer vara att planera och genomföra uppdateringar och konfigurering i olika delar av Microsoft Power Platform. Du ansvarar även tillsammans med våra leverantörer att sätta upp och utföra systemtester, samt planera och genomföra utbildning till superanvändare i verksamheten, handleda administratörer och hantera mer omfattande supportärenden. Vilka är vi?

Vi bär på stor passion och entusiasm för att skapa värdefulla digitala upplevelser och lösningar. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra dagligen. Vi är en organisation som alltid strävar efter att bli bättre och det blir vi genom att värdesätta initiativ som ger varje medarbetare chans att utvecklas. Något som är lika viktigt för oss är att du som medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid, allt för en bra balans i vardagen.

Vi erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där vi löser svåra problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa och proaktiva hälso-/friskvårdsupplägg samt pensions-/försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Vad gör Knowit?

Knowit hjälper företag och organisationer att skapa digitala möjligheter och långsiktigt värde genom att kombinera strategisk förmåga med passion för teknik och kreativa lösningar. Våra kunder finns framför allt inom telekom, industri och offentlig sektor, men även inom handel, mode och media.

Ansökan och kontakt

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida.

Har du frågor gällande tjänsten och arbetsuppgifterna är du varmt välkommen att höra av dig till Lizette Jonsson (lizette.jonsson@cybercom.com), Business Relationship Manager på Knowit.

Välkommen med din ansökan!

#LI-US1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Lizette Jonsson

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent