Här ska det bytas till en sökruta

Applikationsutvecklare (C#)

Går du i tankar att göra något spännande och utmanande 2022? Då kan detta vara något för dig! 
Knowit Connectivity i Linköping växer och söker nu utvecklare som har några års erfarenhet av systemutveckling inom C#, .Net, är nyfiken på ny teknik och som gärna jobbar tillsammans med andra likasinnade!

Vem är du?

Som konsult och applikationsutvecklare hos oss ser vi att du har arbetat i flera projekt kring webb och mobilitet. Ditt intresse för olika tekniker har resulterat i att du behärskar olika programmeringsspråk såväl som miljöer. Ditt primära kompetensområde ligger inom C#, .Net. Men erfarenhet inom JavaScript, Azure, AWS, React, Android, iOS, CSS, CMS, Python, HTML5, Bash, MongoDB, MySQL eller liknande är också intressant. Det är även ett plus om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps och/eller CI/CD och har förståelse för framtidens molnlösningar. Kan du även lite om test är det också ett plus. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. Du skapar goda relationer med kunden och kollegor och du gillar att arbeta i Agila team där du får chans att stödja andra och även visa prov på egen kunskap, motivation och kreativitet. Du gillar att utveckla frontend/backend inom framtidens applikationer med stort lösningsfokus och drivs av en passion att vilja hjälpa kunden i alla lägen.

Vi ser också att du har en passande utbildning på universitet eller högskola och för att även ska kunna kommunicera med kunder och kollegor på ett bra sätt, ser vi att du behärskar både svenska och engelska på professionell nivå.

Vårt erbjudande

Hos oss på Knowit Connectivity får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som ger stöd och lyssnar men framför allt får du möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling där du uppmuntras till att utvecklas inom på ditt område eller utvecklas inom något helt nytt. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi på Knowit är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget enligt Allbright 2019.

Det vi bland annat ger dig är:

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor som byggs i centrala Linköping
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

Vilka är Knowit Connectivity?

Vi är inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas. Eftersom vi är övertygade om att jämställdhetsfrågor och att handla därefter gynnar samtliga parter, ser vi gärna att kvinnliga kandidater söker till den här tjänsten.

Knowit Connectivity har många kunder inom flera viktiga områden! Vi digitaliserar inom sektorerna: Fordon, Hälsa, Telecom, Samhälle, Flyg och Säkerhet. Vi jobbar med drivna Hi-Tech bolag i regionen som högklassiga IT-konsulter. Genom din hjälp ska vi bryta oss in på helt nya områden under 2022 och framåt.

Kontakt och ansökan

Om du tycker detta låter som ett jobb som skulle passa dig, tveka inte att sök tjänsten redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare: Klara Klingberg, klara.klingberg@knowit.se,+46790068989 eller Affärsområdeschef: Peter Frejd, peter.frejd@knowit.se, +46702178377 vid frågor om tjänsten eller om våra andra karriärmöjligheter.

Då ansökningar hanteras löpande kan annonsen stängas ner före sista ansökningsdag.

 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

#LI-KK1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Klara Klingberg

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent