Här ska det bytas till en sökruta

Är du vår nästa embedded C eller C++ utvecklare till vårt härliga Telecom-team?

Som utvecklare inom C/C++ på Knowit Connectivity i Göteborg jobbar du som konsult hos någon av våra kunder eller i någon av våra team- och projektleveranser. Du kommer främst arbeta agilt i tvärfunktionella team. Vi ser därför gärna att du är en person som trivs med att samarbeta med andra och gillar att dela med dig av dina idéer och kunskaper.

Du är innovativ, flexibel och duktig på att hantera förändringar och nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter kommer vara mångsidiga och du kommer arbete i ett lag där kunskapsdelning och innovation är centralt. Vi ser även att du har erfarenhet inom konsultrollen. Om inte, så är du sugen på att ta reda på hur konsultrollen är. Eftersom många av våra kunder och uppdrag är internationella är det även viktigt att du har en välutvecklad skriftlig och muntlig förmåga i både svenska och engelska.  

Din bakgrund

 • M.Sc eller B.Sc inom Data, Elektro, IT, Systemutveckling eller motsvarande
 • Minst 3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i C eller C++
 • Erfarenhet av systemarbete, utveckling och test
 • Mycket god kommunikationsförmåga i både Engelska och Svenska.  

Utöver det önskar vi också att du har kunskap i:

 • Scripting i Python.
 • Arbete i Telecom domän och unit testing.
 • Bekväm med att arbeta i agila miljöer och GIT.

Varför ska du Jobba hos oss?

Hos oss på Knowit Connectivity får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och framför allt möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk och arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Vi hittar tillsammans även uppdragen där du trivs och utvecklas.

Det vi ger dig är:

 • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner.
 • Kontinuerlig kompetensutveckling.
 • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor i centrala Göteborg. Det kan exempelvis vara AWs, events, träningsaktiviteter, eller inspirationsföreläsningar!
 • Flexibla arbetstider.
 • Kollektivavtal.

Varför Knowit Connectivity?  

Knowit består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och ligger idag i framkant när det kommer till digitala lösningar. Som en del av Knowit Connectivity erbjuder vi roliga utvecklingsmöjligheter och stabilitet. Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad.

Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Knowit är utsedd som Stockholmsbörsens bästa bolag vad gäller jämställdhetsarbete (Allbright 2019) och vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.


Vi på Knowit Connectivity Göteborg (f.d. Cybercom Sweden AB) är stora inom en rad områden och vårt huvudfokus ligger just nu på framtidens tekniker och möjligheter! Vi är exempelvis aktiva inom spännande områden som Infotainment, Active Safety, Electro Mobility, IoT, 5G och Autonomous Drive. Utöver detta är vi engagerade inom Sustainability och jobbar aktivt för att nå FN:s 17 klimatmål. Hos oss blir du en Maker of a Sustaiable Future med en viktig uppgift att utveckla system och mjukvara för alla våra fantastiska kunder!

 

Blir du sugen på att vet mer? Skicka in ditt CV eller länka till din LinkedIn-profil så hör vi av oss!

Kontakt

Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Eleonora Minou på Eleonora.minou@cybercom.com

 #LI-EM1


Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Knowit/ Cybercom

Äntligen! Från och med 1 juli är Cybercom nämligen en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats. Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart! 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar 


Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent