Här ska det bytas till en sökruta

Automotive & Infotainment Competence Team Lead

Ibland vill man ha det bästa av två världar! Har du förmågan att inspirera och engagera samt drivs av att se andra växa och utvecklas? Vi söker dig som har erfarenhet inom Automotive gärna inom Infotainment-området och vill ta ditt nästa kliv mot ledarskap och samtidigt fortsätta att utvecklas inom ditt område.

Du kanske är den vi söker?

På Knowit arbetar vi med att hjälpa våra kunder och deras kunder att dra nytta av möjligheterna i den uppkopplade världen - därför söker vi nu Competence Team Lead till en Infotainmentgruppering tillhörande vår enhet Core, som vill vara med att leda och utveckla vår verksamhet och själv agera konsult inom området på ca 80%.

Hur ser ditt nya jobb ut?
Ditt nya jobb är en spännande och varierande ledarroll. Du kommer att ha ansvar för ditt team och tillsammans med ledningsgruppen att utveckla vår verksamhet, våra konsulter och våra erbjudanden. Eftersom du även själv kommer att arbeta som konsult ca 80% av din tjänst är rollen perfekt för dig som vill gå mot ledarskap, men samtidigt fortsätta utvecklas inom din specialitet. Vi är ett starkt team med hög kompetens och med din hjälp vill vi ta ytterligare steg framåt.

Rollen som team lead innebär:

  • Personalansvar för ditt kompetensteam på 6-12 personer.
  • Ansvar för beläggning.
  • Leda, engagera och utveckla ditt team av konsulter.
  • Till en stor del vara med vid rekryteringen av dina teammedlemmar.
  • Kundbesök och säljbesök kan förekomma även om du själv är konsult.
  • Tillsammans med dina kollegor se till att affärsområdets kompetens avspeglar marknadens behov och företagets strategi.

Här finns stora möjligheter att själv påverka innehållet i vardagen.

Varför vill vi jobba med dig?
Du brinner för ditt specialistområde som i detta fall är infotainment och håller dig väl uppdaterad kring nyheter och trender. Du har viljan och drivet i att tillsammans med andra vara aktiv i hur våra tjänster kring området utvecklas.

Vi vill jobba med dig för att du är en person som drivs framåt av egen kraft, är ödmjuk och inte är rädd för att fråga. En vardag med problemlösning är en självklarhet för dig.

Knowit är en platt organisation med modernt ledarskapstänk, så det är viktigt att du är en person som trivs med att inspirera, motivera och coacha andra i deras utveckling. Du är en person som folk gärna drar sig till och litar på, och du har en förmåga att förmedla visioner och mål. Du är prestigelös och låter dina medarbetare synas och du uppmuntrar till diskussion och förslag/feedback från ditt team.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, med våra värderingar i centrum.

Du har körkort och är flytande på svenska och engelska i så väl tal som skrift.

Vi ser framemot din ansökan!

 

Vi rekryterar löpande, så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Ansök genom att skicka din ansöka direkt till Hanna Svensson: Hanna.Svensson@knowit.se

Are you who we are looking for?

Send in your application today!