Här ska det bytas till en sökruta

Cloud – Arkitekt & DevOps

Cybercom satsar på att bli den ledande konsultpartnern i södra Sverige inom molntjänster! Nu söker vi dig som vill du vara med på vår resa och fortsätta bygga upp vårt team i Öresund. Vi har många spännande uppdrag på gång och ett gäng med trevliga och riktigt duktiga kollegor – så passa på och starta din egen molnresa med oss på Cybercom redan idag. 


Varför Cybercom
Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur.

Våra egna anställda vittnar om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet med olika aktiviteter. Dessutom har vi flera av landets mest spännande uppdrag där du blir en del av ett team med gedigen kompetens och erfarenhet av digitalisering, IT och molnet. Många av våra uppdrag sker i teamleverans där du får arbeta tillsammans med Cybercom-kollegor. Uppdragen vi gör spänner från planering och genomförande av migration, via utveckling av nya produkter och tjänster, till rådgivning.


Vem är du
Du har tidigare dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta med AWS/Azure/GCP och har gärna tagit ett ceti. Du har antagligen en bakgrund som arkitekt, systemadministratör, utvecklare eller DevOps sedan tidigare, men valt att fokusera inom molntjänster. Rollen kräver att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du positiv, framåt och kommer gärna med egna idéer och nya tankesätt. Du har en förmåga att skapa och realisera. För att lyckas i rollen ser vi att du är en god teammedlem och har en vilja att ständigt utvecklas och lära dig nytt.


Trygg anställning och förmåner
För oss är det dessutom viktigt att du som medarbetare erbjuds trygghet och attraktiva förmåner genom exempelvis kollektivavtal, tjänstepension, föräldralön, flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag.

Nyfiken på vilka vi är? Klicka på länken och lyssna på Andreas Schön som berättar om varför just du ska jobba som konsult på Cybercom!

 

Mer om Cybercom

 
Ansökan & Kontakt 
Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida. Sök med din LinkedIn-profil eller CV. För mer information kontakta Andreas Schön - rekryterande konsultchef – på andreas.schon@cybercom.com

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Schön,
Unit Manager Cloud & Advisory, tel: 076-1442897, andreas.schon@cybercom.com eller Carolina Jonsson, Talent Acquisition Specialist, carolina.jonsson@cybercom.com076-492 74 88.

Välkommen med din ansökan!

#LI-CJ1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carolina Jonsson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent