Här ska det bytas till en sökruta

Marketing- and communication specialist

Brinner du för digital kommunikation, och för att bygga ett starkt varumärke? Till Knowit i Malmö söker vi nu dig som har ett stort intresse för att skapa innehåll och bygga relationer. Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom digital kommunikation och är en do:er med förståelse för helheten. Vill du jobba på en arbetsplats med inspirerande kollegor, där mycket spännande saker händer och där det alltid finns något att berätta om? Välkommen till Knowit!

Vi erbjuder dig en varierande roll, med möjlighet att ta stort eget ansvar och utvecklas. I rollen som Marketing- and communication specialist får du arbeta såväl strategiskt som operativt på en snabbrörlig, kreativ och inspirerande arbetsplats där vi löser problem tillsammans. Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi arbetar aktivt för en inkluderande kultur och hållbarhet, och är ett värderingsstyrt företag. Vi är schyssta, nära och tillgängliga och vi brinner för innovation.

Om tjänsten
I rollen är du ansvarig för att:

  • Initiera, utveckla och driva interna och externa kommunikationsprojekt, inklusive producera innehåll i Knowit Syd
  • Leda arbetet med att marknadsföra Knowit i Syd som en attraktiv arbetsgivare. Det innebär att formulera budskap, skapa och sprida innehåll samt koordinera aktiviteter och event i både fysiska och digitala forum
  • Samordna kommunikationsaktiviteter mellan Knowits olika affärsområden och dotterbolag i Syd
  • Producera, sprida och följa upp intern information, inklusive nyhetsbrev
  • Agera kontaktperson och beställare gentemot byråer och leverantörer


Vem är du?
Med några års erfarenhet inom digital kommunikation tror vi att du är en skicklig kommunikatör och skribent, med goda kunskaper inom både svenska och engelska. Du har förmodligen en utbildning inom kommunikation och marknadsföring från universitet, alternativt utbildning från till exempel Berghs School of Communication, Hyper Island, IHM Business School, eller annan likvärdig utbildning.

Vi tror också att du har erfarenhet av att initiera och genomföra olika marknadsaktiviteter och event. Du är van vid att driva och följa upp kommunikation i sociala kanaler, och har såväl kunskap som erfarenhet av att arbeta med Employer Branding. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i HubSpot. Du gillar att nätverka och bygga goda relationer.

Placering
Du kommer att tillhöra vårt kontor i Malmö. Du rapporterar till vår People & Culture chef Jenny Kraby, men kommer ha tätt samarbete med alla VDs i Malmö, Helsingborg och Karlskrona. Du kommer även jobba tillsammans med vårt marknadsteam i Stockholm.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval – varmt välkommen att söka tjänsten redan i dag!

Har du några frågor?
Kontakta gärna regionchef Jonas Svensson på 070-223 73 16 eller rekryterare Elin Zahlander på 073-656 35 75. 

Knowit är digitaliseringskonsulter och ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala affärsmodeller. Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Knowit stöttar sina kunder i den digitala transformationen och skiljer sig från andra konsultbolag genom en decentraliserad organisation och agila arbetssätt i kunduppdrag. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden – Solutions, Experience, Connectivity och Insight – som erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, digitala kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting. Kompetenser från olika affärsområden kombineras ofta i kunduppdrag.

Knowit grundades 1990 och har efter förvärvet av Cybercom den 1 juli 2021 cirka 3 800 medarbetare, huvudsakligen i Norden, men även i verksamheter i Tyskland och Polen. Samgåendet med Cybercom har stärkt möjligheterna att ta sig an större och mer komplexa uppdrag inom framför allt industri-, tech- och telekomsektorn. I tillägg skapas en ännu starkare plattform där vi erbjuder digitala lösningar på samhällets hållbarhetsutmaningar.

Knowit AB (publ) börsnoterades 1997, och finns i dag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!