Här ska det bytas till en sökruta

Business Controller till Knowit Region Solutions Stockholm

Känner du att det är dags att gå vidare och vill ta nästa steg i rollen som Business Controller på ett innovativt IT konsultbolag? Då får du gärna läsa vidare!

Knowit rekryterar nu en Business Controller för vår verksamhet i region Solutions Stockholm, en roll där du jobbar nära bolagen i regionen som för närvarande består av 10-tal bolag samt är affärsstöd till säljavdelning och HR.

Rollen innebär att utföra proaktiva analyser för att skapa affärsmöjligheter och tillgodose behov i organisationen. Du bistår du med analys, uppföljning, prognostisering av verksamheten samt uppföljning och rapportering. Viktiga områden att ha koll på i en konsultverksamhet är utveckling av vår personal, effektivitet, kostnadskontroll och projektlönsamhet.                                                         

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Prognosarbete
  • Resultatuppföljning
  • Olika typer av analyser baserat information från både affär- och medarbetarperspektiv
  • Omvärldsbevakning
  • Utveckla och förbättra verktyg och processer
  • Inslag av projektredovisning/uppföljning


Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Du rapporterar till regionchef  för Region Solutions Stockholm och har kontinuerlig samverkan med bolagen och ekonomiavdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi och hunnit arbeta i några år med analys, finansiell uppföljning och redovisning och nu söker nästa steg i karriären som controller. Du har mycket goda kunskaper i excel och god systemförståelse. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet från konsultbolag är meriterande, liksom erfarenhet från arbete i UBW och Power BI.

 Som person är du framåtlutad, driven och har en hög ambitionsnivå parerat med prestigelöshet och kan arbeta både högt och lågt. Du innehar en mycket god analytisk förmåga och hanterar med lätthet stora datamängder. Vidare trivs du med flertalet kontaktytor internt och har en god kommunikativ förmåga. En ödmjuk attityd i kombination med förmågan att skapa förtroende kommer att bli framgångsrikt hos oss.

Ansökan

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Thorstrand, ulrika.thorstrand@knowit.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!