Här ska det bytas till en sökruta

Business Designer

Letar du efter en spännande roll där du har möjlighet att påverka kunder i rätt riktning vad gäller hållbarhet och innovation? Har du erfarenhet av digitala, innovativa, hållbara affärsmodeller och strategier och vill fortsätta i ett spännade företag som brinner för hållbarhet? Då har vi rollen för dig!

Om tjänsten

I rollen som Business Designer hjälper du våra kunder att förstå hur de med digitaliseringens verktyg kan anpassa och förändra sina affärsmodeller på ett sätt som både utvecklar deras affär och hjälper dem att bli mer nettopositiva.

I rollen ingår allt från marknadsföring och införsäljning av vårt erbjudande inom Sustainability och Business Design eller Business Efficiency till genomförande av analyser, seminarier, workshops, strategiprojekt men också mer långtgående implementation av en ny tjänst, produkt eller affärsmodell.

Med stöd av Cybercoms övriga experter inom digitala system och lösningar, bidrar du med inspiration och ett helhetsperspektiv på hållbara, digitala affärsmodeller och hur de kan implementeras.

Advisory-gruppen består av erfarna managementkonsulter med specialistkunskaper inom innovation, teknisk utveckling, digital strategi, hållbarhet, transformation och service design. Beroende på kund och uppdrag kommer du ibland att jobba ensam och ibland i team tillsammans med andra kollegor i gruppen.

Vem är du?

Som person är du drivande, självgående och trivs i kontakten med kund. Du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig på både svenska och engelska. Du ser affärsmöjligheter och har inga problem med att driva dessa vidare både individuellt och tillsammans med ett leverande team. Du är trygg och trivs med att inspirera och leda arbetsgrupper på olika nivåer. Vidare kan du indentifera dig i våra värdeord; ’Innovation’, ’Passion’ och ’Trust’.

Vi söker dig som

  • Har en relevant avslutad och godkänd Högskole-/universitetutbildning, gärna inom datorvetenskap/produktutveckling/ekonomi eller affärsutveckling
  • Har är/har varit senior konsult eller managementkonsult
  • Har lett eller deltagit i större transformationsprojekt inom en organisation eller företag
  • Har erfarenhet av att leda och navigera kunder och intressenter på ledningsnivå
  • Har erfarenhet av affärsutveckling och framtagning av nya affärsmodeller och strategier så som ex digitaliseringsstrategi, hållbarhetsstrategi eller innovationsstrategi
  • Har stor erfarenhet av att facilitera workshops med olika intressenter
  • Har erfarenhet och kunskap inom tjänste- och delningsekonomi, samt Business Design och hur dessa kan implementeras med nya organisationsformer som följd.
  • Har mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Övrig information:     

• Start: Enligt överenskommelse

• Omfattning: Heltid

• Lön: Enligt överenskommelse

• Plats: Stockholm

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Wollmark på recruitment.stockholm@cybercom.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!