Här ska det bytas till en sökruta

Business Designer

Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla ratkaisuja neljällä toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella. Knowitissa yhdistyy liikkeenjohdon konsultointiosaaminen, design- ja viestintäosaaminen ja teknologiaosaaminen. 

Autamme asiakkaitamme laajojen transformaatiohankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa, moderneja menetelmiä hyödyntäen. 

Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu.


Etsimme kasvavaan Knowit Insight Oy:n tiimiin Business Designeria

Haluatko auttaa yrityksiä uudistamaan ja optimoimaan toimintaansa? Löydätkö innovatiivisia keinoja kestävän kehityksen ja kannattavaan liiketoiminnan yhdistämiselle, asiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit huomioiden? Oletko utelias oppimaan ja ideoimaan uutta? 

Etsimme nykyaikaisen työkalupakin omaavaa humaania business designeriä, joka yhdistelee asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa ketterästi bisnestä, teknologiaa ja muotoiluajattelua. Liikut sujuvasti strategisen kokonaiskuvan ja yksityiskohtien välillä, osaat osallistaa ja innostaa asiakkaita, visualisoida yhteisiä tuotoksia ja tuotat ajattelullasi arvoa asiakkaan arkeen. 

Minkälaista henkilöä etsimme? 

Toivomme, että lempihommaasi on etsiä ratkaisuja kompleksisiin ongelmiin yhdessä asiakkaidemme ja kollegojesi kanssa. Uuden suunnan, liiketoimintamallinen, merkityksellisen työn ja konkreettisten kehitysehdotusten suunnittelu porukalla on sinun juttusi. Business designerina tiedät, mitä tämä edellyttää käytännössä niin yrityksen liiketoiminnan, asiakkaiden, ekosysteemien, työntekijöiden, toimintaympäristön, teknologioiden kuin tulevaisuudenkin kannalta. Osaat tarkastella kulloista tilannetta eri näkökulmista yksilön toiminnasta laajempaan kokonaisuuteen. 

Digitaalisuus on sinulle luonteva osa arkea ja ymmärrät teknologian roolin tulevaisuuden yritysten kehittämisessä. Tiedät, että nykyorganisaatioissa arvoa tuottavaa tietoa löytyy monessa eri muodossa, asiantuntijoiden hiljaisesta tiedosta dataan. Informaatiotulvan keskellä osaat tunnistaa ja jäsentää asiakkaan ja palveluiden loppukäyttäjien kannalta olennaiset tietotarpeet. Tiedät, että data saa merkityksen vasta, kun se tulee osaksi yrityksen arjen toimintaa. 

Etsimme porukkaan liiketoimintamuotoilun parissa (3+ vuotta konsulttina) työskennellyttä ammattilaista, joka jakavat samat arvot. Vahvuutena pidämme, jos sinulla on myös näyttöjä ja kokemusta tietojohtamisesta, palvelumuotoilusta, hankejohtamisesta, tuote- ja palvelukehityksestä, vastuullisuudesta tai asiakasymmärryksen kehittämisestä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tule auttamaan asiakkaitamme heidän muutosmatkallaan ja luomaan kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa! Emme myy tai tuputa valmista reseptiä, vaan keskitymme siihen mitä tulevaisuuden toimijat aidosti tarvitsevat vahvistaakseen kyvykkyyttään hyödyntää tietoa, muuttaakseen toimintaansa sekä tuottaakseen parempia, tehokkaampia ja uutta lisäarvoa tuottavia palveluita. 

Edessäsi on kiinnostava mahdollisuus olla mukana kasvattamassa uutta liiketoimintaa lämminhenkisessä ja ratkaisukeskeisessä asiantuntijayhteisössä. Knowit Insight Oy on vuonna 2020 perustettu uusi osakeyhtiö, jonka taustalla on vakavarainen pohjoismainen pörssiyhtiö. Olemme osa Knowit konsernia. Suomessa Knowitilla työskentelee ensi syksynä 400 huippuammattilaista. Toimintamme perustuu rehellisiin ja luotettaviin pohjoismaisiin arvoihin. Olemme helposti lähestyttäviä, innokkaita ja innovatiivisia. Avoimuus ja elämän tasapaino ovat toimintamme peruskivet. Välitämme toisistamme, asiakkaasta ja asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä aidosti. Haluamme tehdä merkityksellistä työtä, jonka parissa saamme kukoistaa ja pääsemme hyödyntämään koko ammatillisen potentiaalimme. 

Kiinnostuitko? Mitä seuraavaksi? 

Seuraavaksi vaan tuumasta toimeen, ole rohkea ja lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta viimeistään sunnuntain 24.10.2021 aikana. 

Haluaisimme osana hakemustasi kuulla, millaista käytännön kokemusta sinulla on erilaisista projekteista liiketoimintamuotoilun saralla. Voit lisätä tästä tiedon "Cover letter" kohtaan. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten älä turhaan aikaile hakemuksen lähettämisen suhteen viimeiseen päivään asti. Olemme kuitenkin sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Jäämme innolla odottamaan lisätietoja Sinusta hakemuksen muodossa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!

#LI-KH1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Karoliina Heikkinen

Head of Talent Acquisition & Employer Branding

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent