Här ska det bytas till en sökruta

Cybercom söker Applikationsutvecklare (C#)

Vi söker

Dig som kombinerar tekniskt kunnande med nyfikenhet, passion och driv! Hos oss blir du en Maker of Tomorrow med en viktig uppgift att utveckla system och mjukvara för alla våra fantastiska kunder. Du gillar att utveckla frontend/backend inom framtidens applikationer med stort lösningsfokus och drivs av en passion att vilja hjälpa kunden i alla lägen. Våra värderingar är just passion, innovation och förtroende! Det vi skapar inom våra digitaliseringsprojekt ger en mer hållbar värld. Det är viktigt för oss och vi har högt ställda mål 2021 och framåt.

Du som nappar på detta har några års erfarenhet inom följande områden:

C#.Net, JavaScript, Azure, AWS, React, Android, iOS, CSS, CMS, Python, HTML5, Bash, MongoDB, MySQL eller liknande,

Vi färdesätter dina personliga egenskaper. Du skapar alltid goda relationer med kunder och kollegor och du gillar att arbeta i Agila team där du får chans att stödja andra och även visa prov på egen kunskap, driv och kreativitet. Cybercom har många kunder inom flera viktiga områden! Vi digitaliserar inom sektorerna: Fordon, Entertainment, Hälsa, Data, Telecom, Samhälle, Flyg och Säkerhet. Vi jobbar med drivna Hi-Tech bolag i regionen som högklassiga IT-konsulter. Genom din hjälp ska vi bryta oss in på helt nya områden under 2021 och framåt. Det är vår plan!

Vårt erbjudande

Hos oss får du utrymme att växa! Vi ger dig utmanande arbetsuppgifter, positiva ledare som lyssnar och framför allt möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personlig utveckling med kompetensutveckling, nätverk och arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag. Där gör vi tester inom VR/AR, Mock-ups, prototyper inom nya teknikområden som tex AI.

Det vi ger dig är:

  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner
  • Kontinuerlig kompetensutveckling – Cybercom-akademier
  • Sociala aktiviteter på vårt fina kontor i 2 plan.
  • Flexibla arbetstider
  • Kollektivavtal

Vem är du?

Du blir vår näste framgångsrika Cybercomkonsult med en passande utbildning på universitet eller högskola! Som en driven applikations-utvecklare har du arbetat i flera projekt kring webb, mobilitet och plattformar. Ditt intresse för olika tekniker har resulterat i att du behärskar olika programmeringsspråk såväl som miljöer. Ditt primära kompetensområde ligger inom C# .Net och JavaScript. Det är även ett stort plus om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps och/eller CI/CD och har förståelse för framtidens molnlösningar. Kan du lite om test är det också ett plus.

För att på ett bra sätt kunna kommunicera med kunder och kollegor ser vi även att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt och ansökan

Ansök direkt via vår hemsida eller via LinkedIn. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten eller om Cybercom är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Klara Klingberg, email: klara.klingberg@cybercom.com +46790068989 eller Affärsområdeschef: Sofia Raismaa, email: sofia.raismaa@cybercom.com +46722451970 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

#LI-KK1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Klara Klingberg

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent