Här ska det bytas till en sökruta

Data Scientist

Nu söker vi en till kollega till vårt dotterbolag i Göteborg som arbetar med bland annat datadrivna arbetssätt. Vi är ett bolag som alltid ska hänga med i framkant men som också alltid ska kunna bedöma vad kunderna kan/vill/är mogna att utveckla inom datadrivna arbetssätt. Hos oss kommer du in i ett sammanhang där du får utveckla din tekniska kunskap, problemlösningsförmåga, affärsförståelse och ditt ledarskap, både ute hos kund och inom vår organisation. Vi fokuserar på att leverera kvalitet och att ta ansvar såväl strategiskt som operativt i ett partnerskap med kunden.

För oss är det viktigt att vi alla trivs på jobbet och att utveckla arbetsplatsen och arbetet tillsammans, därför ligger vårt största fokus på att hitta rätt personer. Vi söker dig med ett genuint intresse för att utforska data, som vill ligga i framkant inom ditt område och som strävar efter att producera innovativa och smarta lösningar tillsammans med våra kunder!

Om dig

Du har arbetat som Data Scientist / ML Engineer i minst tre år och har goda kunskaper inom Python / R och SQL, och vi ser att du kan bygga data pipelines och ML-modeller i någon av de dominerande molnplattformarna. Våra kunder och kollegor pratar både svenska och engelska, därför vill vi gärna att du behärskar båda språken i tal och skrift.

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi är en lärande organisation där vi stöttar och uppmuntrar varandra dagligen. Vi är ett mindre bolag i en stor koncern där kollektivavtal och andra förmåner finns på plats. Hos oss kommer du få arbeta i team med andra Knowitkollegor men också självständigt i faser då vi utvecklar uppdraget hos kund till att bli en teamleverans. Du kan även förvänta dig att hamna i en entreprenörsdriven miljö, med ordning och reda, där det är viktigt att ha kul tillsammans på jobbet.

Är du nyfiken på att veta mer? Skicka in din ansökan direkt, har du inget uppdaterat CV kan du alltid länka till din LinkedInprofil.

Har du några frågor om Knowit eller kring tjänsten som Data Scientist, tveka inte att höra av dig till Andreas Hammarbäck eller Gabriella Sumberaz, andreas.hammarback@knowit.se, gabriella.sumberaz@knowit.se


Are you who we are looking for?

Send in your application today!