Här ska det bytas till en sökruta

Digital HRM-konsult/ Förändringsledare

A group of friends at a coffee shop.jpg


Om oss

Idag är vi ledande i Sverige när det gäller oberoende rådgivning och projektledning kring system och digitala verktyg inom HR och Lön. Vi är ett härligt och varmt gäng på 25 managementkonsulter som alla drivs av att hjälpa verksamheter att förbättra samspelet mellan organisation och processer inom HR/Lön och IT. Vi stöttar våra kunder i hela Sverige med kravställning, processkartläggning och implementation av HR/Lönesystem samt säkerställer att det finns rätt organisation och processer på plats när HR möter digitaliseringen. Vi har olika erfarenheter i gruppen som drivs gemensamt av att hjälpa kunden med sitt förbättringsarbete för att skapa den nya tidens HR-lösningar.

Vi erbjuder dig

I rollen som digital HRM konsult/ förändringsledare agerar du rådgivare till HR-chefer och ledningsgrupper, i programledning, förändringsprocesser och digital HR-transformation. Du kommer tillsammans med kollegor ge stöd till våra kunder i den förflyttning som det innebär att digitalisera HR-processerna, implementera nya arbetssätt, utveckla organisation, kompetenser och beteenden. Vi arbetar lika ofta med HR som med IT, Finance, Marknad, Facility etc. Att jobba aktivt med relationsbyggande och kunskapsdelning ligger i linje med vårt mål att jobba med kunder som har en ambition att utvecklas och vågar utmanas.

Våra konsulter har kundvärdet i fokus och strävar efter att hålla vägen mellan ord och handling så kort som möjligt, utan att minska på kvaliteten eller låta arbetet påverka privatlivet. Vi tror starkt på en work-life-balance där du själv har möjligheten att påverka och styra din roll och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter din utveckling och hos oss har du möjlighet att både fördjupa din kompetens och förståelse för systemstödsmarknaden och dess inverkan på nya arbetssätt.

Vi är en engagerad och driven grupp som bär på stor passion och entusiasm och både stöttar, sporrar och lär av varandra!

Är du den vi söker?

Du har en god förståelse för konsultrollen och har skapat förändring och förändrade arbetsätt genom att ha drivit några i konkreta digitaliseringsprojekt för HR med diversifierade stakeholders.

Du uppskattar värdet i att leverera det bästa för kundens unika situation och tar gärna längre och kortare uppdrag på plats hos kunden. Det faller sig naturligt för dig att hålla ögonen öppna för nya affärsmöjligheter och du tvekar inte att kontakta nya och gamla kontakter när du ser att de behöver vår hjälp.

Du har ett lösningsfokuserat tänk och är insatt i hur digitaliseringen påverkar organisationer, medarbetare och ledarskap.

Placeringsort

Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg

Ansökan

Vi använder analyser i rekryteringsprocessen för att säkerställa en rättvis bedömning av dig som kandidat och säkerställa ett kompetensbaserat urval. Vi arbetar med ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Frågor kring tjänsten besvaras av Thérèse de Maré, therese.demare@knowit.se

Om Knowit

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 3 800 medarbetare representerade på ett flertal orter i Norden. Verksamheten finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Knowit är börsnoterat på Nasdaq i Stockholm. Inom Knowit Insight, Knowits managementkonsultverksamhet, är vi drygt 350 konsulter. Knowit har nyligen förvärvat av Cybercom och Capacent för att bilda ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar

Läs gärna mer om vårt erbjudande inom HRM här: https://www.knowit.se/hrm

Och bekanta dig gärna med våra kollegor:

https://www.linkedin.com/in/charlotte-birgander/

https://www.linkedin.com/in/magnusnilssonfahlen/

https://www.linkedin.com/in/watz-filippa-7047528/

#LI-US1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ulrika Skantze

Head of Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent