Här ska det bytas till en sökruta

Digital Projektledare

Cybercom har lång erfarenhet av agil mjukvaruutveckling och agila teamleveranser vilket innebär att du får arbeta med erfarna medarbetare i en stimulerande och dynamisk miljö. Vi hjälper våra kunder att skapa och vidareutveckla digitala tjänster och är experter inom ledarskap, agila arbetssätt och användarcentrerad produktutveckling. Vi får in många spännande uppdrag från våra kunder och söker därmed fler medarbetare till vårt affärsområde Agile Project Management & User Experience.

Är du nyfiken på vilka vi är? 
Klicka på länken nedan och hör Christofer Holst, Consultant Unit Manager Agile Project Management, och en av våra seniora konsulter, Anders, berätta om hur det är att jobba som konsult hos oss. 


Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet och kan gå direkt in som senior konsult på externa uppdrag. Du ska ha god förståelse för agil utvecklingsmetodik, en relevant utbildning men framförallt rätt personlighet. Du ska på ett skickligt sätt kunna driva projekt och team, hantera stakeholders och strukturerat prioritera krav för att maximera det värde som skapas.

Du har en bakgrund inom digital projektledning gärna med en stark koppling till mjukvaruutveckling. I projekt har du haft roller som t.ex: scrum master, produktägare eller annan projektledande roll i en agil kontext. Du är passionerad när det gäller att coacha och leda människor och organisationer. Du tror på att ställa de rätta frågorna, snarare än att bara berätta för folk vad de ska göra. Du har ett genuint intresse av vad det är som får grupper att fungera och prestera.

För att lätt kunna föra fram ditt budskap på rätt sätt till olika delar av organisationen är du en verbal och kommunikativ person. Då engelska är vårt koncernspråk krävs det att du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser även att du har svensk arbetslivserfarenhet och därmed en förståelse för den svenska arbetskulturen.

Varför Cybercom?
Vi har ett starkt engagemang i allt från de egna uppgifterna och gruppens uppdrag till organisationens övergripande mål. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Vi sitter i ljusa lokaler i Dockan i Malmö där du som anställd blir en del av en dynamisk arbetsplats med prestigelös kultur och högt i tak.

Våra egna anställda vittnar om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet med olika aktiviteter. Dessutom har vi flera av landets mest spännande uppdrag där du blir en del av ett team med gedigen kompetens och erfarenhet av digitalisering och IT. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder.

Mer om Cybercom

Kontakt och ansökan
Vi tar enbart emot ansökningarna via vår hemsida. Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christofer Holst, Consultant Unit Manger christofer.holst@cybercom.com eller 073-088 82 32. 
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Carolina Jonsson, Talent Acquisition Specialist, på carolina.jonsson@cybercom.com eller 076-492 74 88.

Välkommen med din ansökan!

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss - skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag! 

#LI-CJ1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carolina Jonsson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent