Här ska det bytas till en sökruta

Digital Transformation Leader

Är du en person som drivs av affärsutveckling och trivs i gränslandet mellan teknik och verksamhet? Vi letar efter en transformationsledare som kan hjälpa organisationer och företag att förverkliga sin vision och strategi genom innovation, hållbarhet och digitala lösningar. Låter det spännande? Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Managementkonsult med spetskompetens inom digital transformation kommer du att stötta våra kunder genom den transformation som krävs för att realisera möjligheter inom digitalisering. Du kommer att hjälpa kunder att ta fram och förverkliga vision och strategier, utveckla kundens affär genom förbättrade processer och innovation, vara rådgivare till ledning och styrgrupp samt effektivisera arbetssätt genom agila metoder.

Som förändringsledare hjälper du till med att etablera nya organisationer och arbetssätt, identifiera förbättringsmöjligheter och verksamhetsförbättringar som bidrar till ökad affär för kunden.

Beroende på kund och uppdrag kommer du ibland att jobba ensam och ibland i team tillsammans med dina kollegor. I många projekt kommer du även att samarbeta med Cybercoms övriga specialister på digitala system och lösningar.

Du kommer att vara en del av Cybercoms team inom Advisory & Digital Transformation i Stockholm. I gruppen finns erfarna managementkonsulter med specialistkunskaper inom innovation, teknisk utveckling, digital strategi, hållbarhet, transformation och service design. Alla konsulter inom gruppen förväntas bidra till att vi växer inom detta område.

Vem är du?

Som person är du drivande, självgående och trivs i kontakten med kund. Du trivs i gränslandet mellan teknik och verksamhet och har ett genuint intresse för digitalisering och moderna affärsstödjande teknologier. Du är kommunikativ och har lätt att uttrycka dig på både svenska och engelska. Du ser affärsmöjligheter och har inga problem med att driva dessa vidare både individuellt och tillsammans med ett leverande team. Vi ser att du har kunskap och intresse för hur teknik och digitalisering kan bidra till en mer hållbar framtid. Du är trygg och trivs med att inspirera och leda arbetsgrupper oavsett nivå. Vidare kan du identifiera dig i våra värdeord; ’Innovation’, ’Passion’ och ’Trust’.

Vi söker dig som

  • Har en relevant avslutad och godkänd Högskole-/universitetsutbildning, gärna inom datorvetenskap/ ekonomi eller affärsutveckling
  • Har lett större transformationsprojekt inom en organisation eller företag
  • Har minst 5 års erfarenhet i en ledande roll och/eller som managementkonsult
  • Har erfarenhet av att leda och navigera kunder på ledningsnivå
  • Har kunskap och intresse för affärsutveckling
  • Kan uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av innovation, hållbarhet och digitalisering
  • Specialistkunskap inom något område i teknisk framkant, som t ex Cloud services, AI, automation eller datadriven utveckling

Övrig information:     

• Start: Enligt överenskommelse

• Omfattning: Heltid

• Lön: Enligt överenskommelse

• Plats: Stockholm

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Wollmark på recruitment.stockholm@cybercom.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!