Här ska det bytas till en sökruta

Driven junior ingenjör till Knowit Connectivity (f.d. Cybercom)

Äntligen! Från och med 1 juli är Cybercom nämligen en del av Knowit. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss an större kunduppdrag och mer komplexa projekt. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss - skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag!

Vi söker

Har du ett stort intresse för utveckling och gillar att programmera i C och C++? Är du dessutom intresserad av allt vad det innebär att vara konsult och vill veta mer om vilka enorma och varierande möjligheter konsultrollen öppnar upp för?  

Just nu söker vi på Knowit Connectivity Göteborg efter nyfikna, passionerade och drivna juniora eller nyexaminerade ingenjörer!

Vi ser att du har ett stort intresse för utveckling och programmering och är hungrig efter att lära dig nytt. Du ska trivas att arbeta i team och inte ha svårt för att ställa frågor och dela med dig av dina tankar och idéer. Du bidrar med din energi och du vill ha kul på jobbet! Du är flytande i både svenska och engelska.

 

Varför Knowit Connectivity?

Vi på Knowit erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö och framför allt möjligheten att träffa kamrater som är likasinnade. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk och arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag.

Tillsammans med din Knowit-ledare finner ni de roliga uppdragen där du trivs och utvecklas.

Vi jobbar dessutom hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget 2019. Utöver detta är vi en trivsam arbetsplats med goa kollegor med härlig stämning. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet! År 2020 vann vi till och med pris som årets karriärbolag.  

Förutom det erbjuder vi också:

  • En trygg och lyhörd arbetsplats.
  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner.
  • Kontinuerlig kompetensutveckling. 
  • Sociala aktiviteter från bland annat våra fina kontor på Lindholmen och Brunsparken. Det kan exempelvis vara AWs, events, träningsaktiviteter, eller inspirationsföreläsningar!
  • Flexibla arbetstider. 
  • Kollektivavtal.

Om oss

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper.

Vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

Vi på Knowit Connectivity Göteborg (f.d. Cybercom Göteborg) är stora inom en rad områden och vårt huvudfokus ligger just nu på framtidens tekniker och möjligheter! Vi är exempelvis aktiva inom spännande områden som Infotainment, Active Safety, Electro Mobility, IoT, 5G och Autonomous Drive. Utöver detta är vi engagerade inom Sustainability och jobbar aktivt för att nå FN:s 17 klimatmål. Hos oss blir du en Maker of a Sustaiable Future med en viktig uppgift att utveckla system och mjukvara för alla våra fantastiska kunder.    

 

Låter detta som något för just dig?
Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag!
Vid frågor kontakta ansvarig rekrytera Eleonora Minou på eleonora.minou@cybercom.com


Vi ses fram emot att skapa kontakt med dig!  

#LI-EM1


Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Knowit/ Cybercom

Äntligen! Från och med 1 juli är Cybercom en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats. Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart! 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar 


Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent