Här ska det bytas till en sökruta

Embeddedutvecklare med IoT-intresse till Knowit Connectivity i Göteborg

Knowit skapar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Genom att kombinera strategisk förmåga med passion för teknik och kreativa lösningar skapar vi digitala möjligheter och långsiktigt värde.  

IoT (Internet of Things) är kanske en av de starkaste trenderna i dagens samhälle och vi på Knowit Connectivity jobbar kontinuerligt med att hjälpa våra kunder koppla upp sina produkter och vi ser bl.a. ett stort behov av IoT inom cloudinfrastruktur. Nu behöver vi förstärka vårt team ytterligare! 
 

Vi ser att du:   

Din utbildning motsvarar en civil- eller högskoleingenjörsexamen. Vi tror att du trivs bäst hos oss om du gillar att arbeta i team, har ett genuint engagemang för systemutveckling, gillar kundkontakt, är kommunikativ och har en vilja att hela tiden utvecklas.

  • Du har dessutom ett stort teknikintresse och vill arbeta med mjukvaruutveckling för IoT device eller inbyggda system.
  • Behärskar flera olika språk (framför allt C/C++).
  • Har arbetat med plattformar såsom linux/shell och Git.
  • Är komfortabel med hårdvara och drar dig inte för att hantera elektronik.
  • Har jobbat med realtidsoperativsystem (RTOS).
  • Besitter minst 3 års erfarenhet av embedded utveckling.
  • Du har kunskap om trådlösa tekniker (exempelvis WiFi, Bluetooth, NFC, LPWAN).
  • Som person är du lösningsorienterad och nyfiken på att sätta sig in i nya utmaningar. Du trivs dessutom med att arbeta i team men kan även jobba självständigt om det krävs.
  • Du har ett positiv förhållningssätt och du motiveras och drivs av utveckling och innovation. 
  • Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift är ett krav.


Att arbeta på Knowit Connectivity innebär

På Knowit Connectivity i Göteborg (f.d. Cybercom) arbetar vi med ett brett erbjudande både mot kunder och konsulter. Hos oss får du möjlighet att arbeta som expertkonsult, i inhouseprojekt, team- eller projektåtagande eller varför inte arbeta med någon av Knowit Connectivities egna produkter.  

Hos oss har du alltid uppdrag, antingen på externa kunduppdrag eller innovationsprojekt inom exempelvis Internet of Things, säkerhet eller något annat teknikområde i den uppkopplade världen.

Knowit Connectivity erbjuder löpande kompetensutveckling där vi skapar utrymme och stöd för att utvecklas. Du kan räkna med intresserade kollegor och god gemenskap. Du kommer själv kunna påverka din karriär och riktning, med goda möjligheter för kompetensutveckling. Med en öppen och avspänd företagskultur erbjuder vi dig en bra balans mellan arbetsliv och fritid tillsammans med inspirerande kollegor. Hos oss jobbar du tillsammans med allt från nyexade kursettor till branschledande specialister. Vi ser fram emot att du växer i din roll hos oss och hittar egna möjligheter!


Kontakt

Om du har några frågor får du gärna höra av dig till vår Talent Acquisition Specialist Eleonora, på Eleonora.minou@knowit.se

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent