Här ska det bytas till en sökruta

erfaren mjukvaruutvecklare till fordonsindustrin

Just nu letar vi på Knowit Connectivity efter dig som vill arbeta med de senaste teknikerna inom fordonsindustrin. Det är ett av våra starkaste och viktigaste områden och nu letar vi efter duktiga och nyfikna kollegor som vill vara med på resan!

Vi kan stolt säga att Knowit Connectivity är involverade på flera nivåer och arbetar inom allt från utvecklandet av självkörande bilar till infotainment. Vi jobbar ständigt för att bredda vår expertis! Inom fordonsindustrin är vi involverade i hela livscykeln; från de tidigaste koncepten till färdig produkt.

Vem söker vi? 

Du gillar att arbeta i team och är nyfiken och intresserad av att utvecklas, lära dig nytt och att dela med dig av din kunskap och erfarenheter till de runtomkring dig. Du är en social lagspelare med god analytisk förmåga och driv. Du har ett kreativt förhållningssätt och tar ansvar för att få arbetet gjort.

Utöver det söker vi:

  • Dig med relevant examen inom datorvetenskap, IT, elektro, systemutveckling eller liknande.
  • Minst tre års erfarenhet av att jobba i strukturerade utvecklingsmiljöer.
  • Kompetens inom C eller C++, Python och Linux.
  • Bekväm med att arbeta i en agil arbetsmiljö.
  • B-Körkort.
  • Mycket god kommunikativ och skriftlig förmåga på engelska och svenska. 

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Git, Jenkins, Matlab/Simulink och system som är kopplade till fordonsindustrin så som Autosar, Targetlink eller Canalyser.

Vilka är vi? 

Knowit är ett av sveriges störta  IT-konsultbolag med ca 3800 meddarbetare idag. Knowit möjliggör för organisationer att utveckla sin konkurrenskraftighet genom att dra nytta av möjligheterna med en uppkopplad värld! Vi har en stark grund att stå på vad gäller utveckling och design vilket vi använder oss av för att hjälpa företag och organisationer att lyckas med deras framgångsresa.

Knowit Connectivity ligga vi i framkant av den pågående digitala transformationen och som organisation samarbetar vi och stöttar vi varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Fokus ligger på Cloud, Embedded och applications.

Utöver detta är vi en trivsam arbetsplats med goa kollegor och härlig stämning. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet! År 2020 vann vi till och med pris som årets karriärbolag.

Visst låter det kul och intressant!

Skicka in din ansökan på direkten, eller kontakta ansvarig rekryterare Eleonora, Eleonora.Minou@knowit.se om du har några frågor eller funderingar.   

#LI-EM1
 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent