Här ska det bytas till en sökruta

Frontend utvecklare

Vi söker dig som vill jobba med att skapa innovativa och välfungerande lösningar och med det bidra till att växa Cybercom och våra olika kunder! 

Vem är du?  

Vi söker dig med universitetsutbildning samt minst två års erfarenhet inom frontendutveckling. 

Du är intresserad av att arbeta över hela den tekniska stacken då det gäller moln-, mobil- och webblösningar och gärna med erfarenhet av att jobba tillsammans med produktägare, designers/UX samt backendutvecklare. Du gillar att ta ansvar för kvaliteten på lösningarna och att bästa metoden används för att skapa hållbara och skalbara lösningar. Du är bekväm i att arbeta i ramverk för webapplikationsutveckling exempelvis: AngularReactVue, Node.js eller motsvarande och med tillhörande språk som exempelvis javascript. 

Ytterligare krav är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.  

 

Vilka är vi? 
Cybercom är ett innovativt konsultbolag som med teknisk expertis och god affärsinsikt hjälper företag och organisationer att fånga digitaliseringens möjligheter och skapa morgondagens hållbara lösningar. 

Vi drivs av hållbarhet och innovation och är specialiserade på systemutveckling, molntjänster och IT-säkerhet samt på att effektivisera verksamheter och utveckla digitala affärsmodeller. 

Kompetensutveckling är viktigt för oss, vilket vi erbjuder via teamen, våra uppdrag och utbildningar. Du får även möjlighet att använda din kreativitet och jobba med innovation på vårt Innovation Zone.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Daniel Mårtensson

Competence Team Lead

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent