Här ska det bytas till en sökruta

Frontend-utvecklare som gillar variation

Vi på Knowit arbetar tillsammans med våra kunder med att bygga framtidens lösningar. Vi skapar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Var med och driv förändring och formar framtiden med den senaste tekniken.

Vi erbjuder en trygg arbetsplats, där du utvecklas på dina villkor. Tillsammans utformar vi en karriärplan och hittar utvecklingsprojekt som matchar dig och dina intressen inom front end utveckling. Vi på knowit arbetar med välkända kunder inom telekom, retail, fintech och mycket mer.

Krav

  • Minst 2 års arbetserfarenhet av Front End utveckling gärna i React, Vue eller Angular
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Universitetsutbildning eller liknande

Utöver en härlig arbetsplats med sköna medarbetare, så har vi ett mycket aktivt kompetensnätverk med stor variation på föreläsningar med både interna och externa talare. Vi anordnar också labbkvällar tillsammans med kompetenta kollegor, där du har möjlighet att skapa något intressant av dina idéer

Mer om oss

Knowit är ett it-konsultbolag som har funnits i mer än 30 år och vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från våra tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation samt managementkonsulting som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i sex länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tyskland.

Hos oss erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget i Sverige.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Nea Le

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent