Här ska det bytas till en sökruta

Gör ditt Ex-jobb på Knowit i Östersund​!

Knowit (f.d. Cybercom)

Vi är Makers of a Sustainable Future. Vi stöttar kunder i den digitala transformationen, förenklar människors vardag och skapar säkra och innovativa lösningar för en hållbar framtid. Nu söker vi studenter som ska göra sitt examensjobb inom ett flertal spännande områden i något av våra pågående kundprojekt!

 
Förslag på examensarbete

Vi har ett antal färdiga förslag på områden som är intressanta för examensarbeten men vi är även öppna för egna förslag. Du får också gärna komma med egna idéer och tankar. Innovation är ett av våra värdeord och något vi starkt uppmuntrar! 
 
Vem söker vi?

Vi söker dig som läser inom programmen datateknik, programvaruteknik, informatik eller liknande. Du har ett stort intresse inom mjukvaruutveckling. Som person är du prestigelös, driven och framåt. 
 
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats och handledning på vårt härliga kontor på Rådhusgatan 56 i Östersund. Hos oss får du en inblick i hur det är att jobba i konsultbranschen och får såklart delta i alla interna aktiviteter som anordnas. Ex-jobben kommer att drivas i vår interna inkubator Innovation Zone. 
 
Så ansöker du

Du ansöker via ansökningsknappen på sidan, om du har frågor eller vill diskutera idéer så mailar du till Robin Hammarstedt

I din ansökan vill vi att du berättar lite kort om dig själv, om du har en egen idé och vad du skulle vilja göra och skriva om i ex-jobbet. Vi ser gärna att du även skickar med ett enkelt CV. Du söker individuellt och om du vill göra exjobbet tillsammans med någon annan så uppger du personens namn i din ansökan.

Läs gärna mer på vår hemsida www.knowit.se och kolla gärna in några av våra tidigare uppdrag

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Gabriel Konrad

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent