Här ska det bytas till en sökruta

Hadoop Dataingenjör

Nu söker vi dig som är en driven data ingenjör med erfarenhet av Hadoop-miljöer till ett av våra agila arbetsteam!

På Knowit Connectivity tror vi på att få arbeta med den senaste tekniken i utvecklande miljöer. Vi är ett digitaliseringskonsultbolag och nordiskt krafthus för framtidens digitala affärsmodeller.

Vår vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Här på Knowit hjälper vi våra kunder med deras digitaliseringsresor och sticker ut ur mängden av andra konsultbolag genom vår decentraliserade organisation och agila arbetsmetoder. Jämställdhet är för oss viktigt och våra anställda behandlas lika oavsett ålder, kön, etnisitet, religion, etc. Vår kultur formas genom att vi är schyssta, vi är nära och vi brinner för innovation.

Uppdraget

I den här rollen kommer du att få arbeta i ett av våra agila team tillsammans med andra dataingenjörer. Ni kommer tillsammans att ansvara för kundens data-lake när de genomgår en förändringsresa mot nya plattformar och tekniker. Teamet arbetar med att sätta upp, optimera och konfigurera datalaken, samt med model serving för kundens AI-plattform.

Idag arbetar teamet några dagar per vecka från kundens kontor och några dagar i veckan på distans.

Vi söker dig som

Har kunskap och erfarenhet inom:

  • Apache Hadoop (Hive, HDFS, YARN, Sqoop, Ambari)
  • Apache Spark (SQL, Scala, Python, R)
  • Apache Airflow
  • Apache Kafka
  • Cloudera
  • Docker och Kubernetes

Som person ser vi att du tar ansvar för både eget bidrag och helheten, är anpassningsbar i en förändrande miljö, tar initiativ till utveckling och förbättringar samt är en teamplayer.

Vidare ser vi att du är positiv till och har ett intresse i att lära dig nya tekniker då kunden genomgår en förändringsresa.

För det här uppdraget krävs också att du obehindrat kan kommunicera på svenska i tal och skrift, samt är svensk medborgare.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

Detta är en prioriterad rekrytering och urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef Joakim Oscarsson på joakim.oscarsson@knowit.se.

Låter det här som dig? Tveka då inte att söka! Häng med på den här resan mot en mer innovativ och digital framtid!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Joakim Oscarsson

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent