Här ska det bytas till en sökruta

Head of Knowit Connectivity Östersund

Vår nuvarande Head of Östersund Ola har efter framgångsrika år valt att anta nya utmaningar- därför söker vi en ledare som drivs att vidareutveckla och skapa affärer i kombination av att få andra att växa. Är du vår nästa Head of Knowit Connectivity Östersund?

Som Head of Östersund ansvarar du för att driva vidare, utveckla och expandera Knowit Connectivity verksamhet i Östersund i linje med företagets strategi. Du kommer att verka som övergripande ledare för vårt kontor i Östersund som tillsammans sysselsätter totalt ca 50 medarbetare.

Östersund är ett viktigt nav för hela Knowit Connectivity. Vi designar, utvecklar, testar och förvaltar applikationer, webblösningar och mobila tillämpningar till några av Knowit Connectivitys största nyckelkunder inom bland annat offentlig verksamhet, telecom och tillverkningsindustri.

Ditt huvudfokus kommer att vara på tillväxt samt att utveckla och förverkliga bolagets strategiska plan. Effektivt levererade hållbara tjänster, paketerade produkter och tydlig säljstrategi i kombination med att attrahera och behålla talanger, är nyckelfaktorer för att ta vara på den potential som Östersundregionen erbjuder och på så sätt stärka Knowit Connectivitys marknadsposition i regionen.

Du kommer att rapportera till Head of Knowit Connectivty och ingå i ledninggruppen för Sverige.

Vi söker dig som har:

  • En affärs- och säljinriktad senior management-roll med P&L-ansvar idag
  • Framgångsrikt ledarskap i rollen att leda andra ledare
  • Förmågan att leda människor och göra affärer i en föränderlig värld
  • Utpräglad affärsförståelse; gedigen sälj- och ledarerfarenhet med dokumenterat goda resultat
  • Verkat inom IT-konsultbranschen/-sektorn (gärna i Östersundsregionen)
  • Kunskap och intresse för digitalisering och gärna erfarenhet av application management
  • Relevant akademisk utbildning (Computer Science, Engineering or Business)
  • Flytande affärsengelska i tal och skrift

Vad gör Knowit Connectivity?

Vi digitaliserar, kopplar samman och säkrar det du värdesätter. Med högteknologisk mjukvarutveckling, i agila team, skapar vi inbäddade system och molnapplikationer för en mer mänsklig och hållbar affär. Vi stöttar våra kunder inom produkt-, system- & tjänsteutveckling, IT-säkerhet och molntjänster.

Läs mer: https://www.knowit.se/tjanster...

Varför vill du jobba hos oss?

Vi på Knowit i Östersund är Knowit's Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management! Vi ska också vara ett ledande företag i vår region när det gäller att hjälpa våra kunder att med digitalisering skapa en mer hållbar verksamhet. Vi på Knowit är drivande inom konsultbranschens färdplan för ett fossilfritt Sverige.

Ansökan och kontakt

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.  Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida, sök med din Linkedinprofil eller CV

Vill du veta mer om tjänsten; kontakta gärna Gabriel Konrad  tf sitechef.


 #LI-US1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Gabriel Konrad

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent