Här ska det bytas till en sökruta

Information Security Consultant

Behovet av väl fungerande säkerhet i samhället har aldrig varit större. På Cybercom arbetar vi dagligen med att hjälpa våra kunder uppnå detta. I en värld där utvecklingen aldrig avtar och där begrepp som Cloud, IOT och DevOps är en självklar del av företags vardag krävs en förståelse för hur innovativa lösningar kan gå hand i hand med en bra nivå av informationssäkerhet och cybersäkerhet. 

Om oss

Cybercom har en lång historia av att erbjuda tjänster inom säkerhetsområdet. Vi ser att detta behov ökar hela tiden och vi är i en bra position att erbjuda heltäckande lösningar till våra kunder. I våra affärsområden Secure Consulting och Secure Solutions har vi en vinnande kombination av kompetens och tjänster som ger oss unika möjligheter att hjälpa våra kunder att både möta dagens behov och på ett proaktivt sätt möta framtidens behov

Några exempel på områden vi hjälper våra kunder med idag är

  • Security Compliance
  • Security Governance and Strategy
  • CISO as a Service
  • Cloud Security
  • Technology and Architecture Security
  • Security in Emerging Technologies

Vem är du?
Till vårt affärsområde Secure Consulting söker vi nu fler engagerade konsulter. Vi tror att du har minst 3-6 års erfarenhet som rådgivare eller i linjebefattning inom informationssäkerhet, dataskydd, cybersäkerhet eller IT-säkerhet. Som person  är du genuin, prestigelös, driven samt gillar att arbeta självständigt så väl som i grupp. Du tycker om när det händer saker och att tänka ut nya lösningar tillsammans andra seniora engagerade kollegor. Du har ett brinnade intresse för teknikutvecklingen i samhället och vill vara med och driva denna utveckling framåt genom att ta fram smarta säkerhetslösningar som möjliggör en fortsatt hög utvecklingstakt.

Vi är övertygade om att vi är bättre när våra medarbetare trivs och är engagerade i sitt arbete. En bra balans mellan arbetsliv och fritid är därför en självklarhet för oss. Vi kan erbjuda ett flexibelt arbetssätt som gör att ett jobb hos oss passar oavsett vilken fas i livet man befinner sig i. Det är också viktigt för oss att skapa kreativa arenor för utbyte av idéer och skapa goda förutsättningar för personlig och professionell utveckling. 

I grunden ser vi helst att du har minst Kandidatexamen (motsvarande 3 års heltidsstudier) från universitet eller högskola inom ett relevant ämne. Du skriver och talar engelska och svenska på en nivå som krävs för professionell rådgivning. Meriterande är certifieringar som CISSP, CISM, CISA och AWS Security samt kunskap om branschregleringar för informationssäkerhet inom exempelvis telekom, finans, sjukvård eller offentlig sektor. 

Mer om Cybercom

Cybercoms  värderingar genomsyrar företaget – innovation, passion och förtroende. Vi ser även informationssäkerhet som en viktig del av ett långsiktigt hållbart och allt mer digitalt samhälle. Totalt är vi runt 1300 personer i företaget. Stämningen är informell, samarbetsinriktad och med fokus på att ge våra kunder en bra tjänst.  Vi har kollektivavtal vilket innebär riktigt bra villkor vad gäller anställning, pension, och andra förmåner. 

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida. Har du frågor kontakta Daniel Brättemark.

För denna tjänst kommer vi genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidater.                             

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ulrika Skantze

Head of Talent Acquisition Cybercom Group

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent