Här ska det bytas till en sökruta

IOS eller Androidutvecklare som gillar att utveckla nativeappar

Hos oss på Knowit erbjuds du en trygg anställning med generösa hälso- och friskvårdsbidrag samt pensions- och försäkringsförmåner. Vi jobbar hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget.

Vi letar efter dig som är native-apputvecklare till vårt team. Du kommer att vara en viktig del i vårt erbjudande mot kund där vi tillsammans skapar appar i världsklass. Vi söker dig som har minst 1 år arbetserfarenhet samt en universitetsutbildning eller liknande. Flytande i svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande lösningar hos många olika kunder med ett stort antal användare.

Tid på kontoret, en dag varannan vecka, för att träffa alla kollegor, äta frukost, jobba tillsammans och lära sig nya saker.

En självklar plats i teamet precis som den du är. Vi är ett team där alla bidrar med olika bakgrund, intressen och mål.

Att själv välja mobil och dator. Du behöver bra verktyg för att skapa de bästa apparna.

En snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats där vi strävar efter balans både i arbetslivet och livet i stort. Vi är hjälpsamma, inkluderande, professionella och jämlika.

 

Mer om oss:

Knowit är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3 800 medarbetare i sex länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tyskland.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Nea Le

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent