Här ska det bytas till en sökruta

Javautvecklare

Om rollen  

Som Javautvecklare hos oss kommer du att ingå i vårt Backendteam som består av drivna och teknikintresserade utvecklare. I din roll kommer du att arbeta hos någon av våra kunder eller i något av våra inhouseuppdrag. 

Teamet har regelbundna teamträffar där alla delar med sig av sin kunskap och erfarenhet - som oftast avslutas med mat, dryck och härligt snack. Du kan förvänta dig att ha stort inflytande gällande innehåll på teamets kompetensträffar och vi vill att du delger den kunskap som du samlar på dig i dina olika kundprojekt till resten av teamet då det gör att vi alla blir starkare utvecklare och konsulter. 

 
Vem är du?  
Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med Java med inriktning mot något ramverk för backend t.ex. JavaEE eller Spring. Att test är en del av utvecklingscykeln är inga konstigheter för dig och förmodligen har du erfarenhet av att arbeta med något verktyg för CI/CD. Du har det tekniska helhetsperspektivet och erfarenhet av applikationsservrar, databaser och meddelandehantering. Skulle du dessutom ha erfarenhet av utveckling i molnet är det ett stort plus. 

Som person delar du gärna med dig av din kunskap och uppskattar tekniska diskussioner om nya teknologier och trender. Du har ett stort driv och är engagerad i ditt teams utveckling. I din roll kommer du ha mycket kontakt med våra kunder. Vi tror därför att du är bra på att bygga relationer med nya människor och lockas av det i rollen som konsult. Förtroende skapar du genom att du är transparent, kommunikativ och håller vad du lovar. I konsultrollen krävs också att du kommunicerar obehindrat på engelska.

Så vad kan du förvänta dig av en anställning på Cybercom?

Tekniska utmaningar i framkant 
Våra kollegors kompetensbredd gör att vi kan hjälpa kunder genom hela projektets livscykel, inom allt från digitalisering, säkerhet, IoT och cloud. Som konsult på Cybercom kommer du att få arbeta med flera av landets mest spännande uppdrag, stora som små, antingen inhouse eller ute hos kund. I Innovation Zone driver vi projekt i teknikens framkant som bidrar till kompetensutveckling mellan uppdrag och skapar affärsmöjligheter för våra kunder.   

Kompetensutveckling 
I vårt team är det självklart att alla tar ansvar för sin personliga utveckling, såklart med coaching och support från din Team Manager. Vi har regelbundna samtal där vi pratar om din kompetensutveckling, sätter delmål tillsammans och följer upp dessa. Mycket av din utveckling sker i uppdragen och det varvar vi med utbildningar, certifieringar, konferenser och kompetensträffar där vi delar kunskap och erfarenhet. Vill du bli ännu mer senior i ditt rådgivande kan vårt populära Technical Advisory program vara ett sätt att vidareutvecklas. 

Jordnära och inkluderande kultur  
Vi är stolta över vår jordnära och inkluderande kultur och det tillsammans med vårt teknikintresse gör att vi tycker om att umgås på och utanför jobbet. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Trust, vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Vi lägger stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Det finns därmed många sociala aktiviteter att välja mellan, allt från ölprovningar, afterwork och teamträffar till träningspass, luncher och spelkvällar.

Trygghet och attraktiva förmåner 
För oss är det viktigt att erbjuda våra medarbetare trygghet och attraktiva förmåner genom exempelvis kollektivavtal, tjänstepension, föräldralön, flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag.

Vad gör Cybercom? 

 
Ansökan och kontakt 
Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om rollen eller teamet kontakta Per Lindquist, Team Manager på Per.Lindquist@cybercom.com eller 072-211 04 29. Vid frågor gällande din ansökan kontakta Talent Acquisition Specialist Carolina Jonsson på carolina.jonsson@cybercom.com eller 076-492 74 88.  

#LI-CJ1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Carolina Jonsson

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent