Här ska det bytas till en sökruta

Junior ingenjör inom mjukvaruutveckling

Just nu söker vi på Knowit Connectivity i Göteborg efter nyfikna och kreativa juniora eller nyexaminerade ingenjörer!

Har du ett stort intresse för utveckling och gillar att programmera i C och C++? Är du dessutom intresserad av allt vad det innebär att vara konsult och vill veta mer om vilka varierande möjligheter konsultrollen erbjuder?

Som konsult hos oss får du jobba med varierande arbetsuppgifter och vara med och påverka din vardag, du får också möjlighet att jobba i en internationell miljö med kunniga kollegor och många olika kunder och projekt. Vi hoppas att du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som vi fokuserar på kvalité i våra projekt.

Om dig.

För att du ska trivas i rollen har du ett stort intresse för utveckling och programmering och är ivrig att lära dig nytt. Du trivs med att arbeta självständigt såväl i team som med andra. Du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, IT, teknisk fysik, elektronik, maskinteknik, systemutveckling, mekatronik eller motsvarande kompetens. Du är dessutom flytande i både svenska och engelska.

Om oss.

Knowit Connectivity  är stora inom en rad områden och vårt huvudfokus ligger just nu på framtidens tekniker och möjligheter! Vi är exempelvis aktiva inom spännande områden som Infotainment, Active Safety, Electro Mobility, IoT, 5G och Autonomous Drive. Läs mer om Knowit Connectivity på: https://www.knowit.se/tjanster...

På Knowit ger vi varandra frihet att skapa, ha roligt och att vara passionerade för det de tror på.
Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi strävar efter långvariga och starka relationer. det är därför vi år 2020 vann pris som årets karriärbolag. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk samt arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag.

Vi tror att det är lika viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som att vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Detta har fostrat en kultur som präglas av närhet och transparens och en organisation där vi hjälper varandra att lyckas.

Vi jobbar dessutom hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget 2019. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet!

Vi lovar dig:

  • En trygg och lyhörd arbetsplats.
  • Roliga projekt med riktigt duktiga kollegor.
  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner.
  • Kontinuerlig kompetensutveckling. 
  • Sociala aktiviteter från bland annat våra fina kontor på Lindholmen och Brunnsparken. Det kan exempelvis vara AWs, events, work shops, träningsaktiviteter, eller inspirationsföreläsningar!
  • Flexibla arbetstider.
  • Kollektivavtal. 

Utöver detta är vi engagerade inom Sustainability och jobbar aktivt för att nå FN:s 17 klimatmål. Hos oss blir du en Maker of a Sustaiable Future med en viktig uppgift att utveckla system och mjukvara för alla våra fantastiska kunder.

Låter detta som något för just dig?
Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta oss redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekrytera Eleonora på eleonora.minou@knowit.se

#LI-EM1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent