Här ska det bytas till en sökruta

Junior mjukvaruutvecklare

Just nu söker vi efter nyfikna och kreativa juniora eller nyexaminerade ingenjörer!

Har du ett stort intresse för utveckling och gillar att programmera i C eller C++? Är du dessutom intresserad av allt vad det innebär att vara konsult och vill veta mer om vilka varierande möjligheter konsultrollen erbjuder?

Om Knowit Connectivity

Vi är ett it-konsultbolag som tror på att vi är starkast tillsammans och att kontinuerlig kompetensutveckling leder till en rolig och stimulerande arbetsplats. Inom affärsområdet Connectivity på Knowit Göteborg har vi fokus på RnD, embedded, cloud och applications och är stora inom en rad områden. Vi är exempelvis aktiva inom spännande områden som Infotainment, Active Safety, Electro Mobility, IoT, Autonomous Drive och utvecklingen av 5G. Vårt huvudfokus ligger just nu på framtidens tekniker och möjligheter.

Vad vi erbjuder

Som konsult hos oss och i rollen som junior utvecklare får du jobba med varierande arbetsuppgifter och vara med och påverka din vardag. Du får också möjlighet att jobba i en internationell miljö med kunniga kollegor och många olika kunder och projekt.

Vi hoppas att du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som vi fokuserar på kvalité i våra projekt. Som konsult på Knowit erbjuds du en fantastisk möjlighet att växa professionellt, utöka ditt nätverk och knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Kvalifikationer

För att du ska trivas i rollen har du ett stort intresse för utveckling och programmering och är ivrig att lära dig nytt. Du tycker det är kul att nätverka och trivs med att arbeta självständigt såväl i team som med andra. Du har en ingenjörsexamen inom datavetenskap, IT, teknisk fysik, elektronik, maskinteknik, systemutveckling, mekatronik eller motsvarande kompetens. Du har ett intresse för problemlösning och programmering i C eller C++, samt är nyfiken på andra programspråk.

Du är dessutom flytande i både svenska och engelska och meriterande om du har körkort B.

Mer om Knowit

På Knowit ger vi varandra frihet att skapa, ha roligt och att vara passionerade för det de tror på. Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi strävar efter långvariga och starka relationer. Det är därför vi år 2020 vann pris som årets karriärbolag. Vi satsar på dig och din personliga utveckling med kompetensutveckling, nätverk samt arbete i vårt innovationsteam när du är mellan större uppdrag.

Vi jobbar dessutom hårt med jämställdhet, miljö och hållbarhet och vi är stolta och glada över att både vara klimatneutrala och det mest jämställda börsnoterade bolaget 2019. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet!

Vi lovar dig

  • En trygg och lyhörd arbetsplats.
  • Roliga projekt med riktigt duktiga kollegor.
  • Konkurrenskraftig ersättning och personalförmåner.
  • Kontinuerlig kompetensutveckling.
  • Sociala aktiviteter från bland annat våra fina kontor mitt centrala Göteborg. Det kan exempelvis vara AWs, events, work shops, träningsaktiviteter, eller inspirationsföreläsningar!
  • Flexibla arbetstider.
  • Kollektivavtal.

Information om ansökan

Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi har nu framför oss – Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta ansvarig rekrytera Eleonora på Eleonora.Minou@knowit.se

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eleonora Minou

Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent