Här ska det bytas till en sökruta

Junior Säljare tack!

Vad gör Knowit Connectivity (f.d. Cybercom)?
På Knowit Connectivity har vi flera av landets mest spännande uppdrag. Vi jobbar exempelvis med utveckling av den senaste 5G tekniken, designar och utvecklar autonoma fordon, uppkopplade fastigheter och mycket mer. Vi är ledande inom IoT och konnektivitet, molnlösningar, digitalisering, säkerhet samt inbyggda system för att nämna några. Hos oss får du jobba med världsledande tekniker och verkligen utveckla framtiden tillsammans med våra kunder och kompetenta kollegor.

Vår konsultverksamhet går som tåget och nu behöver vi stärka vårt team med en junior säljare som i sin framtidsplan ser sig som en ledare och ser det som en rolig utmaning att på sikt arbeta som konsultchef.

Vi ser att du älskar människor och längtar till att få ha nästa kundmöte som du själv har bokat. Du trivs i rollen som säljare, triggas av att träffa kunder, göra bra affärer, IT och teknik, samtidigt som du är en teamspelare med ett lyhört tillvägagångssätt.

Du gillar även omväxling och mår inte illa av en skvätt administration då och då. 

Arbetsuppgifter:

 • Ringa våra härliga kunder och boka möten.
 • Träffa kunderna alla dagar i arbetsveckan
 • Presentera Knowit
 • Sträva efter att göra allt bättre. Hela tiden.
 • Hjälpa till att hitta nya härliga vänner till vårt team.
 •  

Kvalifikationer:

 • Akademisk examen, åtminstone kandidat, från tekniskt fokuserad utbildning
 • 2 års arbetslivserfarenhet  - gärna inom sälj
 • Kommunicerar på svenska och engelska obehindrat
 • Gärna jobbat med sälj och triggar på att hitta möjligheter
 • Körkort B

Vad vi erbjuder:

Knowit Connectivity (f.d Cybercom) sitter på Lindholmen i Göteborg där du som anställd får ta del av en dynamisk arbetsplats med prestigelös kultur och högt i tak. Vi satsar mycket på kunskapsdelning och på att våra medarbetare skall få den utveckling de önskar, därför håller vi kurser, föreläsningar i toppklass, teamaktiviteter, workshops och mycket mer för intresserade i hela organisationen.

Urval sker löpande.

För mer information kontakta:

Hanna Svensson, hanna.svensson@cybercom.com


 


Lediga tjänster och karriärmöjligheter hos Cybercom/Knowit   

Äntligen! Från och med 1 juli är Cybercom en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats.   

Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart!  

 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar   


Are you who we are looking for?

Send in your application today!