Här ska det bytas till en sökruta

Kund och verksamhetsintresserad systemutvecklare till Cybercom Östersund

 

Är du en maker som får saker att hända - på riktigt? En person som kombinerar tekniska kunnande med engagemang och driv och genuint intresse för kundens behov? Vill du fortsätta att utvecklas inom andra områden?

Vi söker nu utvecklare  som brinner för att serva kunden och förstå verksamhet, och som har kunskaper inom  C#  eller Java, till vårt kontor i Östersund, Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management.

Din roll

I din roll arbetar du i spännande projekt inom till den uppkopplade världen, företrädesvis in-house från vårt kontor i Östersund men det även vara enskilt eller i team hos kunden. Rollen är ofta delad där du kombinerar din roll som systemutvecklare med andra roller inom teamet. Andra roller kan vara t ex scrummaster, lead developer, leveransansvarig eller kravhanterare.  I din roll hjälper du teamet att lyckas genom att hela tiden sträva efter att förstå kundens behov och ständigt sträva efter att teamet med din hjälp levererar det kunden förväntar sig i både servicenivå och kvalitet.

Vem är du?

Vi söker dig som har bra koll på systemutveckling och har god förståelse för vilka utmaningar man ställs för dagligen inom systemutvecklingsprocessen. Troligen har du gjort ett antal år som systemutvecklare men brinner nu allt mer för att se och förstå kundens verksamhet. Du har insett att genom att förstå kundens verksamhet blir du en bättre systemutvecklare. Du gillar att programmera men att förstå och jobba nära kunden och dess verksamhet har blivit viktigare för dig än att jobba med de allra senaste teknikerna (om du måste välja). Du har en vilja och ett intresse att kombinera din tekniska kompetens med att ta stort ansvar för att ditt team förstår vad kunden verkligen vill ha och du får energi av att ha tät dialog med kunden. En bra arbetsdag för dig är när du och kunden är nöjda med vad ni tillsammans åstadkommit.

Din tekniska profil är troligen riktad mot C# eller Java, kunskaper i andra programmeringsspråk och frontendramverk är meriterande. Har du erfarenhet och/eller certifieringar inom AWS eller Azure är också det ett plus. Som person gillar du att det är mycket på gång, du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och du älskar kundkontakt. Du tar gärna stort ansvar och siktar troligen mot att utvecklas mer och mer mot att bli en ledare inom något område.

Hos oss väljer du själv hur din karriär ska se ut framåt. Du planerar kontinuerligt med din chef mot framtida mål.

Flyttar du till Östersund för den här tjänsten kan Cybercom hjälpa till med flyttbidrag.

Varför vill du jobba hos oss?

Vi på Cybercom i Östersund är Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management, och vårt mål är tydligt - Vi ska vara bäst på Application Management!

Våra anställda kan vittna om att det bästa med att jobba på Cybercom är kollegorna och stämningen på företaget. Vi har stort fokus på att alla ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet. Dessutom har vi flera av landets mest spännande kunder! Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder. Vidare kan du förvänta dig:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Sociala aktiviteter
  • Flexibla arbetstider
  • Flexibilitet i var jobbet utförs
  • Kollektivavtal
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Trevliga jämtar!

 

Ansökan och kontakt

Blev du intresserad av att jobba på ett bolag  i Sveriges mittpunkt och med fjällen och naturen i din omedelbara närhet? Sök då till oss och berätta vad du kan och varför du tror att du skulle trivas hos oss!

Har du frågor går det bra att kontakta Robin Hammarstedt på telefon 070-6906956 eller Anna-Karin Broström på telefon 070-2899062

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Cybercom!

 

Sista ansökningsdatum är 30/6 2021, men vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ola Widegren

Head of Östersund

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent