Här ska det bytas till en sökruta

Lösningsarkitekt

Inom Knowit Solutions är vi drygt 1 800 digitaliseringskonsulter. Vi jobbar med den
senaste tekniken i alla delar av systemutvecklingsprocessen. Tillsammans med våra
kunder skapar vi it-lösningar som miljontals människor använder varje dag. Vill du bli en av oss?

Vi tror på att skapa en hållbar värld genom digitalisering. För att lyckas med det behöver vi samarbeta med våra kunder för att designa och utveckla med det vi är duktiga på. Vi behöver också uppmuntra innovation för att ständigt försöka bli bättre.

Vi söker dig som är kreativ och förstående. Du vill ta ansvar och engagera kunder och kollegor men framför allt vill du designa en lösning som våra kunder blir inspirerade av för att fortsätta sin digitaliseringsresa mot en hållbar värld.

Vi förväntar oss att du har några års erfarenhet av systemutveckling, du har också ett genuint intresse för att vilja lära dig nya sätt att uppfylla förväntningar på från våra kunder. Vi söker dig som inte nöjer dig med gamla sätt att lösa problem utan vill designa en lösning inspirerad av nya sätt. 

Vi tror därför att du redan har arbetat med eller åtminstone testat exempelvis AI, molntjänster eller utvärderat olika plattformar/ramverk/system i studiesyfte. 

På Knowit Sydost är vi det lilla företaget med det stora företagets resurser. Vi är jordnära, prestigelösa och hjälpsamma mot varandra. Hos oss får du stor möjlighet till kompetensutveckling och justa villkor. Välkommen med din ansökan.

This position requires Swedish profiency, interviews will be conducted in Swedish.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Johan Persbeck

Affärsområdeschef

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent