Här ska det bytas till en sökruta

Managementkonsult inom Change Management

happy-colleagues-1200x800.jpg

Vill du vara med och skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation? Är du intresserad av att hjälpa ledningsgrupper utvecklas och genomföra stora organisations- och kulturförändringar? Bli en del av vårt team där vi tillsammans hjälper våra kunder att öka sin genomförandekraft och uppnå hållbara förändringar!

Hos oss inom Business Transformation fokuserar vi på större transformationer och förändringsledning, med fokus på organisatorisk effektivitet genom ökad genomförandekraft.

Förändring är svårt – många bolag fastnar i komplexa/för många strukturer och system, men glömmer bort att balansera med människan och den beteendeförändring som krävs för att uppnå en hållbar förändring. Därför består vårt team av en kombination av kompetenta managementkonsulter och erfarna organisationspsykologer som hjälper våra kunder att integrera alla delar av förändringsarbetet.

Just nu befinner vi oss inför en spännande tillväxtresa där vi vill ta nästa kliv. Vi letar efter personer som har nycklarna och förmågan att kunna skapa genomförandekraft i en organisation.

Om tjänsten:

Du kommer arbeta främst med mellanstora nordiska privata bolag eller inom offentlig sektor som befinner sig i större omställnings- och utvecklingsfaser. Du hjälper kunden igenom hela resan; med start i att formulera mål och strategi, identifiera önskade effekter och möjliga hinder till att genomföra förändringen. Målet är att skapa genomförandekraft i organisationen och driva nödvändiga förflyttningar för att nå effekter. Här arbetar du med strategi, styrning och förändringsledning kopplat till bland annat digitalisering, organisationsutveckling, ledarskap och kultur.

Vem är du?

  • Vi tänker att du har ca 3–5 års erfarenhet av organisationsutveckling och förändringsarbete från rollen som managementkonsult.
  • Du är trygg i en projektledande roll och vågar utmana kunden där det behövs.
  • Du besitter en förståelse för olika affärsmodeller, är van att leverera mot effektmål och förstår vad som skapar mätbarhet.
  • Du är bra på att utveckla relationer och att identifiera nya försäljningsmöjligheter.
  • Du är nyfiken och drivs av att lära dig och utvecklas, du värdesätter feedback och delar gärna med dig av egna kunskaper för att hjälpa andra att utvecklas.
  • Du är lyhörd och har ett coachande förhållningssätt.
  • Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning.

Vad får du?

På Knowit hittar du en perfekt balans mellan det stora börsbolagets muskler och mindre snabbfotade sammanhanget där möjligheterna är stora att påverka. Hos oss får du möjlighet att leda spännande uppdrag hos kunder i stora omställnings- och utvecklingsskeden. Här får du en snabb utveckling då vi delar vi med oss av våra erfarenheter och bygger ny kunskap tillsammans. Dina kollegor trivs med att arbeta tillsammans och utmanar varandra till nästa nivå. Du är en del av en kultur som präglas av närhet, hjälpsamhet och transparens. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi värderar balans i livet. Knowit är ett bolag som också är känt för sitt hållbarhetsfokus och sitt framgångsrika jämställdhetsarbete, vilket belönades med Allbrightpriset för börsens mest jämställda bolag 2019.

Ansökan

Vi arbetar med kompetensbaserad metodik i våra rekryteringar och tillämpar tester för logisk-analytisk förmåga och personlighet i vår rekryteringsprocess.

Urval sker löpande

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till Ingrid Kling eller Ulrika Skantze.

Om Knowit

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 3 800 medarbetare representerade på ett flertal orter i Norden. Verksamheten finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Knowit är börsnoterat på Nasdaq i Stockholm. Inom Knowit Insight, Knowits managementkonsultverksamhet, är vi drygt 300 konsulter. Knowit har nyligen förvärvat av Cybercom och Capacent för att bilda ett nordiskt powerhouse för framtidens digitala lösningar

#LI-US1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Ulrika Skantze

Head of Talent Acquisition

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent