Här ska det bytas till en sökruta

Managementkonsult inom digitalisering och verksamhetsutveckling

Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi nästan 300 specialiserade konsulter inom olika områden. Från Göteborgskontoret utgår närmare 40 av dessa konsulter och vi hoppas få utöka vårt team ytterligare då vi ser ett ökat behov hos våra kunder.

Utvecklingen idag går allt snabbare och högre krav ställs på företag att bli mer adaptiva. Vi ser att det finns ett stort behov av nya sätt att tänka kring organisationer, tjänster, nöjda kunder och hur man skapar framgångsrika verksamheter. För oss är digitalisering mycket mer än IT och data. Det handlar om att få människor att fungera sida vid sida med det som tekniken kan erbjuda. Vårt erbjudande innefattar allt ifrån att förbättra en befintlig situation till att identifiera vad digitalisering gör bäst nytta i olika organisationer.

Nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vårt erbjudande inom management consulting genom digitala möjligheter och digitalisering. Förutom adekvat utbildning har du jobbat några år som managementkonsult. Du har med dig några kundcase och managementverktyg som du kan omsätta i praktiken och anpassa till organisationens förutsättningar och behov. Du har tidigare arbetat med digitalisering och har flera ben inom verksamhetsutveckling. Du gillar dessutom att skapa affärer och att se affärsmöjligheter, med kundens bästa i fokus, är något som kommer naturligt för dig.

Vad erbjuder vi?

Våra åtaganden sträcker sig över flera områden från förstudier till implementationer och uppföljningar. Ett urval av vad du kan komma att arbeta med hos oss är digital transformation, förändringsledning, utbildningar, agila transformationer samt utveckling av processer och arbetssätt. Att vara konsult på Knowit Insight innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka.

Hos oss träffar du engagerade kollegor, får spännande utmaningar och möjligheter till roliga uppdrag. Du har tillgång till vårt fina kontor centralt i Göteborg där vi har möjlighet att ses för såväl erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling, som för trevligt socialt umgänge. Vi är en engagerad och driven grupp som med en mix av yrkesstolthet, skicklighet och empati både stöttar, sporrar och lär av varandra!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform: Heltid

Utbildning: Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen hanteras av Charlotte Stålnacke som du kan kontakta på telefonnummer 0702-298910 eller e-post charlotte.stalnacke@knowit.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

Knowit Insight med sina nästan 300 medarbetare är en av de starkaste digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.


Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Charlotte Stålnacke

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent