Här ska det bytas till en sökruta

Managementkonsult med agil kompetens

Gillar du att arbeta i miljöer med snabba förändringar? Är du intresserad av att hjälpa organisationer på sin resa till ökat kundvärde? Brinner du för digitalisering och affärsutveckling i ett storskaligt agilt sammanhang? Då har vi ett spännande erbjudande till dig!

Inom Knowit Insight, som är Knowits managementkonsultverksamhet, är vi nästan 300 specialiserade konsulter inom olika områden. Från Göteborg utgår närmare 40 av dessa konsulter och vi hoppas få utöka vårt team ytterligare då vi ser ett ökat behov hos våra kunder.

Utvecklingen idag går allt snabbare och högre krav ställs på företag att bli mer adaptiva. Vi ser att det finns ett stort behov av nya sätt att tänka kring organisationer, tjänster, nöjda kunder och hur man skapar framgångsrika verksamheter. För oss är digitalisering mycket mer än IT och data. Det handlar om att få människor att fungera sida vid sida med det som tekniken kan erbjuda. Vårt erbjudande innefattar allt ifrån att förbättra en befintlig situation till att identifiera vad digitalisering gör bäst nytta i olika organisationer.

Vem du är

Nu vill vi förstärka oss inom det agila och letar efter dig som har haft allt från olika agila roller till dig som drivit agila transformationer. Du vill vara med och vidareutveckla vårt erbjudande inom management konsulting för organisationer i olika faser av sin agila transformation. Förutom adekvat högskoleutbildning har du jobbat några år som konsult. Du har med dig verktyg och metoder som du kan omsätta i praktiken och anpassa till organisationens förutsättningar och behov. Du har tidigare arbetat med förändringsledning och har flera ben inom verksamhetsutveckling. Dessutom gillar du att skapa affärer och att se affärsmöjligheter, med kundens bästa i fokus.

Det här erbjuder vi

Våra åtaganden sträcker sig över flera områden från förstudier till implementationer och uppföljningar. Ett urval av vad du kan komma att arbeta med hos oss är, olika agila roller, förändringsledning, utbildningar, agila transformationer samt utveckling av processer och arbetssätt. Att vara konsult på Knowit Insight innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka.

Hos oss träffar du engagerade kollegor, får spännande utmaningar och möjligheter till roliga uppdrag. Du har tillgång till vårt fina kontor centralt i Göteborg där vi har möjlighet att ses för såväl erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling, som för trevligt socialt umgänge. Vi är en engagerad och driven grupp som med en mix av yrkesstolthet, skicklighet och empati både stöttar, sporrar och lär av varandra!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi använder oss av löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Bifoga CV och personligt brev i en och samma fil.

Vi använder oss av tester för logisk-analytisk förmåga och/eller personlighet.

Anställningsform: Heltid

Eventuella frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen hanteras av Eric Landén som du kan kontakta på telefonnummer 0734-21 72 72 eller e-post eric.landen@knowit.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

Knowit Insight med sina nästan 300 medarbetare är en av de starkaste digitala managementkonsulterna i Norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder utveckla och förstärka de förmågor som krävs av framgångsrika organisationer i framtiden.


Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Eric Landén

Director

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent