Här ska det bytas till en sökruta

Microsoft BI-konsult

Behovet av BI-lösningar fortsätter öka och vi söker en ny medarbetare till Knowit Solutions Linköping som vill bli en del av vårt team som hjälper våra kunder att bygga förmåga att förstå och agera på data. Här kan du läsa mer om Knowits erbjudande inom datadriven verksamhet och analys.

Vem söker vi?

Vi är specialister inom Business Intelligence, från att modellera data till att bygga datalager och utveckla rapporter. Vi arbetar mest med Microsofts BI-stack och ser helst att du redan har erfarenhet inom detta område.

Du får gärna ha en grund inom datamodellering och kanske redan har arbetat med SQL. Du har arbetat med analysverktyg som Power BI, Tableau, Looker eller liknande och det är fördelaktigt om du har erfarenhet av någon av de stora molnplattformarna (Azure, AWS, GCP) och ser vilka möjligheter den typen av lösningar ger.

Vi värdesätter både tekniskt kunnande och god samarbetsförmåga. Ett intresse för att effektivisera och digitalisera verksamheter är något både vi och våra kunder uppskattar och har du andra intressanta erfarenheter hör vi gärna om dem! Vi förutsätter god kommunikationsförmåga samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

Förutom BI-lösningar arbetar vi inom Knowit Solutions Linköping med systemutveckling inom Oracle och .NET samt utveckling av RPA-lösningar och är idag en grupp på 19 personer. Vi är ett självständigt team i den stora Knowit-koncernen, något som ger oss stor kraft, men också möjligheten att välja våra egna prioriteringar och satsningar.

Vi arbetar kontinuerligt med inkludering och jämställdhet, bland annat genom ett ledarskapsprogram för kvinnor, genusmedveten rekrytering och långsiktiga kulturförändringar, något som lett till att Knowit 2019 utsetts till börsens mest jämställda bolag.

Tillsammans med våra systerbolag är vi 130 konsulter i Linköping som delar moderna lokaler nära resecentrum. Vi utgör tillsammans en mycket stark grupp experter inom beslutsstöd, IT-säkerhet, IT management, webbutveckling och UX. Gillar du att knyta nya kontakter har du över 3800 kollegor utspridda i både Sverige och grannländerna att utbyta erfarenheter med.

Frågor om tjänsten

Tycker du att jobbet verkar intressant? Dela med dig av ditt CV eller en länk till din Linkedin-profil så hittar vi en tid att sitta ner och diskutera vidare. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Magnus Söderberg (magnus.soderberg@knowit.se eller 073 - 808 79 40).

Konsult på Knowit

Vill du veta mer om hur det är att vara konsult hos oss? Hör av dig till en av våra BI-konsulter: Petra Rudholm (petra.rudholm@knowit.se eller 072 - 524 61 77).

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Magnus Söderberg

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent