Här ska det bytas till en sökruta

Praktikanter inom UX design-sök din LIA på Knowit i Stockholm

Knowit är ett IT-konsultbolag som har funnits i mer än 30 år och vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från våra fyra affärsområden, ExperienceDevelopment, Solutions och Connectivity. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit har idag cirka 3800 medarbetare i sex länder: Sverige, Norge, Danmark, FinlandPoland och Tyskland. 

Vem är du?
Vi söker studenter som läser till UX designer på Nackademin, Hyper Island eller liknande skola och ska ha LIA-praktik under våren 2022.  

Som person har du inga problem med att vara konsultmässig, sätta dig in i kunders behov och att vara lyhörd. Du är visuellt kommunikativ och har en bra känsla för grafisk design likväl som interaktionsdesign. Du har ett sinne för struktur och affärsmannaskap samtidigt som du uppfattas som kreativ och inspirerande. Du är bekväm med att tydliggöra och hålla presentationer kring möjliga lösningar för kunden. 

Vi erbjuder 
Som LIA-student inom UX kommer du att tillhöra vår Innovation Zone som är Knowits twist på ett innovationslabb. Du kommer få arbeta med andra konsulter och vara med i innovationsprojekt. Du får chansen till värdefull arbetslivserfarenhet där du får omsätta dina teoretiska studier till praktisk handling.  

I de projekt som vi jobbar med kan det handla om att du sköter hela UX-kedjan, allt från att förbättra användarupplevelse till implementering av din design. Arbetet kan innebära research, workshop-faciliteringUI, interaktionsdesign, ta fram förslag på UX-design samt att göra användartester.  

Du får möjlighet att sitta på ett kontor i centrala Stockholm där du får ta del av alla de förmåner vi erbjuder, till exempel lunchföreläsningar, nätverkskvällar och spännande workshops.  
Var: På kontoret i centrala Stockholm 2 dagar i veckan, resten fritt hemma eller på plats. 
När: Våren 2022  

  

 

 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!