Här ska det bytas till en sökruta

Projektipäällikkö

Kohti kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitaalisuuden avulla. Haluaisitko tulla matkaamme?

Me Knowitlaiset olemme ylpeästi kestävän tulevaisuuden tekijöitä; autamme yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään digitaalisia mahdollisuuksia ja helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla kestäviä, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja. Meillä on neljä eri liiketoimintayksikköä: Solutions, Experience, Insight ja Cloud Partnerships, joissa Suomessa työskentelee yhteensä 400 asiantuntijaa. Tulevaisuuden digi rakennetaan tänään ja liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt Projektipäälliköitä erilaisille tehtäväkentille Solutions ja Experience -liiketoimintayksikköihimme.

Projektipäällikkönä Experiencessä

Experience -yksikössämme luomme vaikuttavia asiakaskokemuksia ja digitaalisia ratkaisuja datan, teknologian ja designin avulla. Experiencen asiantuntijamme ovat erikoistuneet toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeet huomioiden. Tässä roolissa tehtäväkenttäsi keskittyy erilaisten asiakaskokemuksien kehittämisen ympärille rakennettujen projektien, kuten verkkosivu-uudistuksien, -kehityksen ja -ylläpidon, brändi-ilmeiden uudistuksien, digimarkkinoinnin sekä visuaalisen kehitystyön ympärille. Tässä roolissa menestymisessä projektinhallintataitojen lisäksi sinua auttaa ymmärrys ja kiinnostus mm. moderneista sisällönhallintajärjestelmistä sekä digitaalisten asiakaskokemuksien rakentamisesta.


Projektipäällikkönä / Delivery Managerina Cloud Driven Servicessä

Cloud Driven Services -yksikössämme Knowit Solutionsissa autamme asiakkaitamme erilaisissa pilvipalveluratkaisuissa (AWS, Azure, GCP). Kokeneet pilviasiantuntijamme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät pilvi-infrastruktuureja modernein ja kestävin ratkaisuin, sekä tuovat merkittävää lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Tässä roolissa pääset vastaamaan pilvimigraatioprojekteista Azuren osalta ja varmistamaan ketterän ja asiantuntevan osaamisemme asiakkaalle. Tässä roolissa projektinhallintataitojen ollessa tärkein ominaisuutesi, sinua auttaa myös ymmärrys pilvi-infrastruktuureista ja pilvipalveluiden maailmasta. Pääset soveltamaan aiempaa pilvipalvelutietämystäsi tuomalla luovia ratkaisuja asiakastyöhön ja luotsaamaan onnistuneita projekteja. 


Projektipäällikkönä / Delivery Managerina Connected Solutionsissa

Connected Solutions -yksikössämme Knowit Solutionsissa tuemme ja tehostamme asiakkaidemme operatiivista kyvykkyyttä älykkäillä, kestävillä ja huomisen tarpeet täyttävillä digitaalisilla ratkaisuilla. Suunnittelemamme sovellukset ja ratkaisut ovat poikkeuksetta bisneskriittisiä kokonaisuuksia, joita ketterät ohjelmistokehitystiimimme toimittavat viimeisimmillä teknologioilla, menetelmillä ja kyvykkyyksillä. Tässä roolissa tehtäväkenttäsi keskittyykin juuri ketterien ohjelmistoprojektitoimituksien ja tuotehallinnan äärelle, niiden tehokkaaseen läpivientiin sekä asiakkaiden sparraukseen soveltuvimpien ratkaisujen löytämiseksi. Tässä roolissa menestymisessä projektinhallintataitojen lisäksi sinua auttaa ymmärrys ohjelmistoprojektien sekä tuoteomistajuuden ominaispiirteistä.


Miksi Knowit?

Olemme matala organisaatio ja meille jokainen saa tulla omana kokonaisena itsenään. Meille mukava ja toimiva työyhteisö on itseisarvo ja tiimikaveri on enintään yhden Slack-viestin päässä. Tarjoamme modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella ja Turussa, sekä ergonomiset työvälineet. Meillä on mahdollisuus työskennellä hybridimallilla. Projektipäällikön rooli on vakituinen ja kokopäiväinen, minkä lisäksi tarjoamme kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Me Knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä eli Makereita; teemme sen mitä lupaamme parhaamme mukaan suurella sydämellä. Olemme ylpeitä kädet savessa -tekemisestämme ja isosta asiantuntijuudestamme; luomme kestävää tulevaisuutta yhdessä. Timantinkovan Maker-asenteen lisäksi, toivoisimme että 

  • Sinulla on vahvaa kokemusta projektinhallinnan tehtävistä sekä työskentelystä ketterin menetelmin
  • Asemoidut kokeneiden asiantuntijoiden joukkoon 
  • Sinulla on aiempaa kokemusta IT-alalta tai vahvaa kiinnostusta digitaalisia palveluita kohtaan
  • Olet tuttu projektinhallintatyökalujen, sekä sisällönhallintajärjestelmien kanssa
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä asiakkaiden, tiimikavereiden ja eri sidosryhmien kanssa
  • Olet mukavuusalueellasi asiakasrajapinnassa ja sinulta löytyy kykyä sekä kiinnostusta sparrata asiakkaitamme soveltuvimpien ratkaisujen löytämiseksi
  • Olet aikaansaava, ratkaisukeskeinen ja työskentelet mielelläsi itsenäisesti

Muita avainsanoja: Jira, Trello, Confluence, Azure, AWS, GCP, Scrum, SAFe

Oletko sinä seuraava Makerimme? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää! 

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntain 31.10. aikana.

Luemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan kanssasi. Halutessasi lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Talent Acquisition Specialistiimme Sofia Hirvoseen, löydät hänen yhteystietonsa Career-sivultamme.

#LI-SH1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Sofia Hirvonen

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent