Här ska det bytas till en sökruta

Rekryterare till Knowit

Knowit Göteborg växer och vi söker en kollega till vår rekryteringsfunktion. Vi tror du är någon med erfarenhet av rekrytering inom IT, har kreativa sourcing-verktyg och älskar att djupdyka i kodsnack med våra utvecklare (även om du inte själv måste kunna programmera).

Vem är du?
Researcher, talent acquisition specialist, rekryterare, IT-researcher - kärt barn har många namn. Arbetsuppgifterna kommer variera, men fokus kommer vara på driva rekryteringen framåt på ett av våra dotterbolag. Du kommer att arbeta med CV-urval, annonsering, intervjuer och referenstagning. Vi tror även du kommer ta ansvar över marknadsaktiviteter och rekryteringskampanjer som exempelvis studentmässor och hjälpa oss sprida ordet om Knowit i Göteborg.

Vi letar efter dig som går igång på IT rekrytering, tycker det är självklart att jobba med search i fler kanaler än LinkedIn (typ GitHub och Stack Overflow) och som vill hjälpa oss nå våra rekryteringsmål 2022 och framåt. Vi vill gärna att du, precis som vi, tror på fördomsfri rekrytering, kompetensbaserade intervjuer och att bra kandidatvård är något av det viktigaste vi har.

Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet av att självständigt driva rekryteringsprocesser och sourcing inom IT eller tech och har ett starkt intresse inom detta område. Du ska tidigare har arbetat med verktyg som Linkedin Recruiter samt ha kunskap i Kompetensbaserad rekrytering. Vi ser även att du har en välutvecklad skriftlig och muntlig förmåga i både svenska och engelska.

Vilka är vi?
Vi är ett bolag och team i förändringens tider! Hos oss på Knowit hittar du en platt organisation där dina tankar värdesätts. Hos oss är alla delaktiga i hur vi ska forma framtiden för vårt bolag, i rollen som rekryterare kommer du få stor frihet i hur vi ska hitta de bästa kandidaterna. Vi tror på ständigt lärande och vi vill hjälpa dig att bli så bra som du kan bli. Bara din passion sätter gränsen för din utveckling och hos oss kan du räkna med att bli bättre snabbare!

Vi värdesätter att våra medarbetare har möjlighet att kombinera arbete och fritid till en balanserad vardag. Vi uppmuntrar och stödjer aktiv friskvård samt ger alla medarbetare möjlighet att ta del av förmånliga försäkringsprogram. Vi har även fördelaktiga pensionslösningar och en insikt i att gemensamt skapa långsiktigt gynnsamma anställningsförhållanden.

Har du frågor om tjänsten?

Välkommen att kontakta Andreas Hammarbäck på 0730-498048, andreas.hammarback@knowit.se eller Daniel Borgentun på 0730-746685, daniel.borgentun@knowit.se

 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!