Här ska det bytas till en sökruta

Rekryteringsassistent inom IT


Rekryteringsassistent inom IT
Knowit etablerades 1990 och är ett nordiskt konsultbolag som stöttar företag och organisationer i den digitala transformationen. Vi erbjuder tjänster inom systemutveckling, datadrivna kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting. Knowit har i dag cirka 3 800 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Vårt medarbetarlöfte är Grow, Create a difference, Together.

Studerar du IT, personalvetenskap eller liknande och vill ha ett meriterande och lärorikt jobb vid sidan av dina studier? Vill du utvecklas inom rekrytering och arbeta mot högt uppsatta mål? Då är det dig vi söker! Vi är ett team på 8 personer som arbetar med internrekryteringen på Knowit Solutions där du som rekryteringsassistent får arbeta nära våra rekryterare och vara delaktig i processen från start till slut.

Knowit söker nu en rekryteringsassistent till vårt Talent Acquisition Team på Knowit Solutions med placering i Linköping.

Rekrytering är en av de viktigaste funktionerna vi har och i rollen som rekryteringsassistent är din huvuduppgift att ta fram kandidater inom IT till våra olika team på Knowit. Tjänsten innebär ett stort fokus på att searcha kandidater bland annat via Linkedin, ditt mål är att identifiera rätt kandidater utifrån våra behov, exempelvis utvecklare inom Frontend, Backend, UX med flera. För att nå rätt målgrupper behövs nytänkande i sökningar, nätverkande, samarbete med högskolor och andra forum där våra kandidater är aktiva. Knowit använder aktivt sociala medier som en del i rekryteringsarbetet och tjänsten innefattar ett utbrett användande av dessa kanaler för att få kontakt med de relevanta IT-kandidaterna på marknaden.

Som rekryteringsassistent på Knowit kommer du att att tillhöra ett team med rekryterare och vara med och stötta våra processer framåt, searcha fram kandidater och ha telefonintervjuer. Du kommer även att ta referenser samt sköta administrativa sysslor relaterade till rekrytering. Du kommer att ha en stor inblick i rekryteringsprocessen och arbeta tillsammans med andra rekryterare i vårt Talent Acquisition Team.

Vi söker dig som;

  • Studerar t.ex. IT/systemvetenskap, personal-/beteendevetenskap eller liknande på högskolan och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Kan arbeta 2-3 dagar/veckan
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:

  • Kunskaper inom IT
  • Har tidigare erfarenhet av rekrytering

Vi söker dig som är effektiv, initiativtagande, noggrann och orädd för att ta nya kontakter. Vidare ser vi att du har ett intresse för rekrytering och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och önskar att du kan relatera till våra tre värdeord: nära, schyssta och innovativa.

Start: Omgående

Lön: Timlön enligt överenskommelse

Arbetstider: 2-3 dagar/vecka, 8.00-17.00

Vi går igenom ansökningarna löpande. Har du frågor om tjänsten så hör av dig till Ulrika Thorstrand på ulrika.thorstrand@knowit.se alternativt 076-492 22 52.

 

Are you who we are looking for?

Send in your application today!