Här ska det bytas till en sökruta

Resource Manager

Resource Manager med ansvar för underkonsultnätverk.

Gillar du att jobba med människor och digitalisering och vill vara med och göra framgångsrika konsultaffärer som bidrar till en hållbar framtid?

Just nu letar vi på Knowit Connectivity efter dig som vill vara spindeln i nätet när vi gör viktiga affärer inom fordonsindustrin och andra uppkopplade produkter. Det är ett av våra starkaste och viktigaste områden där vi har stora ramavtal med några av Sveriges största företag på västkusten.

Vi jobbar ständigt för att möta ännu mer av våra kunders behov och expanderar nu vår verksamhet. Vi
söker därför en Resource Manager som vill ansvara utveckla vårt underkonsultnätverk och vår partneraffär.

Vi kan stolt säga att Knowit Connectivity är experter på software engineering, inom fordonsindustrin men även andra branscher som kopplar upp sina produkter, och är involverade inom allt från utvecklandet av självkörande bilar till elektrifiering och uppkoppling och infotainment. Knowit är med sina 600 anställda i affärsområdet Connectivity ett av de ledande företagen inom dessa områden och med en spännande kundbas i teknikens framkant så bidrar vi till framtidens IT-lösningar för en hållbar värld.

Om tjänsten

I rollen som Resource Manager ansvarar du för att hitta rätt underkonsulter för att möta våra kunders behov, vid individuella konsultuppdrag såväl som vid teamtillsättningar. Rollen innebär att driva vår underkonsultaffär framåt och att utveckla vårt nätverk i Göteborg. Dels handlar det om att hela tiden underhålla och växa vårt nätverk av underkonsulter. Dels handlar det om att vid konkreta kundbehov arbeta med att leta upp, utvärdera och föreslå rätt kandidater för en vinnande affär och nöjd kund. Till hjälp finns ett nära samarbete med våra säljare, konsultchefer. Du börjar inte från scratch utan kommer in i en befintlig affär med flera tiotal underkonsulter och ett relationsnätverk. Med våra nära kundrelationer och stora ramavtal kommer ett ständigt flöde av kundbehov att jobba med.  

Vad gör du idag?
Vi tror att du har en högskole- eller universitetsexamen inom teknik/IT. Du har minst 1-2 års branscherfarenhet eller erfarenhet av IT-konsultbranschen utifrån ett sälj- eller leveransperspektiv, gärna med erfarenhet av rekrytering, teamtillsättning och liknande inom software engineering. Du har en teknisk förståelse och ett driv för att nå gemensamt goda affärer för samtliga involverade parter.

Erfarenhet av partneraffären eller arbetat nära underkonsulter är meriterande.

Vem är du?

Du har en flexibilitet och anpassar dig obesvärat till ändrade omständigheter med en förmåga att fokusera på rätt saker då det ofta är högt tempo och många bollar i luften. För att bli framgångsrik i rollen har du även en känsla för att lyssna in andra människor – och vara ”spindeln i nätet” - du samarbetar med många både interna och externa parter. Att även ha en administrativ ådra och känsla för detaljer kan vara till gagn i rollen.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer? Kontakta Andreas Crona som är ansvarig för denna rekrytering för vidare information: andreas.crona@knowit.se,

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Are you who we are looking for?

Send in your application today!