Här ska det bytas till en sökruta

Sales Representative till Knowit Solutions Stockholm

Knowit är ett innovativt IT-konsultbolag med 3 800 anställda fördelat på sex länder. Vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från fyra affärsområden; Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är vår förmåga att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt IT som skiljer oss från andra konsultbolag.

Knowit Development ingår i affärsområdet Knowit Solutions och vi specialiserar oss på konsulttjänster inom systemutveckling. Vi på Development är ett av de större bolagen inom Knowit och vi är ca 150 konsulter fördelat på fyra grupper med fokus på Java, .NET, App och Frontend/UX.

I rollen som Sales Representative kommer du driva försäljning av Knowits konsulter inom systemutveckling. Det innebär att du kommer bygga relationer med beslutsfattare inom många olika organisationer och se till att matcha kundernas behov med rätt konsulter. Vi sätter stort värde på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och du drivs av att kontinuerligt utöka ditt nätverk med nya kunder och beslutsfattare. I din roll jobbar du nära konsulter, konsultchefer och andra personer med säljansvar inom Knowit, vilket gör att det är viktigt att du tycker om att bygga relationer både internt och externt.

Knowit erbjuder en spännande arbetsplats som ger stora möjligheter för våra anställda att utvecklas både professionellt och personligt. Vårt medarbetarlöfte – ”Grow. Create a Difference. Together” - visar vilket sorts företag vi vill vara. Vi uppmuntrar innovation och personligt engagemang där varje medarbetare har ett stort inflytande.

Knowit sitter ett stenkast från T-centralen och erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Här kan du läsa mer om Knowit: http://www.knowit.se

För att lyckas i rollen som Sales Representative har du tidigare försäljningserfarenhet (B2B) och dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har även bakgrund från IT, bemanning eller annan typ av tjänsteförsäljning. Du värderar långsiktiga samarbeten och är beredd att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas.

Du har en förmåga att få saker att hända, ta egna initiativ och bidra med din kunskap till såväl dina kunder som dina kollegor. Du är även bra på att ta egna initiativ och bygga relationer såväl externt som internt. Du är en resultatorienterad person som tycker att försäljning är roligt och drivs av att göra affärer, samtidigt har du ett långsiktigt tänk. Därtill har du en prestigelös framtoning och ser värdet av att samarbeta med dina kollegor för att nå gemensamma mål. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor på tjänsten så kontakta ansvarig rekryterare Ulrika Thorstrand, ulrika.thorstrand@knowit.se.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!