Här ska det bytas till en sökruta

Senior .NET Developer

Brinner du för Microsofts teknologier? Vill du utvecklas tillsammans med skickliga kollegor och vara med och skapa framtidens uppkopplade tjänster tex inom Cloud? Då är Knowit rätt för dig!

 

Vad innebär rollen?

Knowit skapar morgondagen och gör företag och organisationer framgångsrika i den uppkopplade världen med hållbara och innovativa lösningar. Som Senior .NET-utvecklare på Knowit ingår du i ett duktigt team med stor erfarenhet inom Microsofts teknologier och digitalisering. Uppdragen hos våra kunder är ofta webbprojekt t.ex. externa webbsajter, men kan även vara interna system och applikationer.

  • Du kommer att ha möjlighet att jobba med; Webbaserade applikationer med ASP.NET Core, SQL-databaser, JavaScript-ramverk t.ex. Vue.js eller Angular 
  • Du ingår antingen i ett tvärfunktionellt Knowit team om ca 6-9 medlemmar som vanligtvis är beläget hos kunden. Du kan även ingå i ett team hos kunden med anställda eller personer från olika konsultbolag.
  • Du får möjlighet att utveckla dina molnkunskaper inom Microsoft Azure 


Knowit blev vald som nordisk partner till Microsoft för att bl.a. jobba med Microsofts tjänster inom Azure och IoT. Då allt mer blir uppkopplat ser vi att behovet av molntjänster ökar på marknaden och erbjuder därför interna utbildningar inom Azure och AWS. För Knowit är kompetensutveckling viktigt, så hos oss får du möjligheten att jobba i fler olika projekt och få möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och konsulter. 

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare med fokus på .NET och Microsoftstacken. Du har minst 5 års erfarenhet från mjukvaruutveckling, med en bred erfarenhet från alla faser i ett mjukvaruutvecklingsprojekt, med fokus på utveckling. Vi tror att du vill vara med att få Knowit och våra kunder att växa inom sitt område genom att utveckla lösningar som skapar värde. Du är noggrann, värdesätter hög kvalitet och trivs att arbeta i ett team. Du inspirerar andra i teamet och tillsammans hjälper ni kunden att lyckas i den digitala världen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från hela teknikstacken, men att du har en spets inom C# och .NET. Du har även erfarenhet från att ha arbetat med Visual Studio, versionshantering i exempelvis Git, att du har använt Jira, TFS eller Azure DevOps. Det är även meriterande om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps, testdriven utveckling eller Episerver.

Som person tror vi att du är kreativ, noggrann, innovativ, driven, gillar att lösa problem samt att jobba som konsult. 

Vidare ser vi även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats. 

Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart! 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar

Ansökan och kontakt

Tjänsten är belägen i centrala Stockholm och är en heltidstjänst. Du blir anställd av Knowit som har ett tryggt kollektivavtal och bra förmåner t.ex. certifieringsbonus.  

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på pontus.senke@cybercom.com.

 

Ansök redan idag!


Are you who we are looking for?

Send in your application today!