Här ska det bytas till en sökruta

Senior .NET Developer

Brinner du för Microsofts teknologier? Vill du utvecklas tillsammans med skickliga kollegor och vara med och skapa framtidens uppkopplade tjänster tex inom Cloud? Då är Cybercom rätt för dig!

 

Vad innebär rollen?

Cybercom skapar morgondagen och gör företag och organisationer framgångsrika i den uppkopplade världen med hållbara och innovativa lösningar. Som Senior .NET-utvecklare på Cybercom ingår du i ett duktigt team med stor erfarenhet inom Microsofts teknologier och digitalisering. Uppdragen hos våra kunder är ofta webbprojekt t.ex. externa webbsajter, men kan även vara interna system och applikationer.

  • Du kommer att ha möjlighet att jobba med; Webbaserade applikationer med ASP.NET Core, SQL-databaser, JavaScript-ramverk t.ex. Vue.js eller Angular 
  • Du ingår antingen i ett tvärfunktionellt Cybercom team om ca 6-9 medlemmar som vanligtvis är beläget hos kunden. Du kan även ingå i ett team hos kunden med anställda eller personer från olika konsultbolag.
  • Du får möjlighet att utveckla dina molnkunskaper inom Microsoft Azure 


Cybercom blev vald som nordisk partner till Microsoft för att bl.a. jobba med Microsofts tjänster inom Azure och IoT. Då allt mer blir uppkopplat ser vi att behovet av molntjänster ökar på marknaden och erbjuder därför interna utbildningar inom Azure och AWS. För Cybercom är kompetensutveckling viktigt, så hos oss får du möjligheten att jobba i fler olika projekt och få möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och konsulter. 

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren utvecklare med fokus på .NET och Microsoftstacken. Du har minst 5 års erfarenhet från mjukvaruutveckling, med en bred erfarenhet från alla faser i ett mjukvaruutvecklingsprojekt, med fokus på utveckling. Vi tror att du vill vara med att få Cybercom och våra kunder att växa inom sitt område genom att utveckla lösningar som skapar värde. Du är noggrann, värdesätter hög kvalitet och trivs att arbeta i ett team. Du inspirerar andra i teamet och tillsammans hjälper ni kunden att lyckas i den digitala världen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från hela teknikstacken, men att du har en spets inom C# och .NET. Du har även erfarenhet från att ha arbetat med Visual Studio, versionshantering i exempelvis Git, att du har använt Jira, TFS eller Azure DevOps. Det är även meriterande om du har erfarenhet från agilt arbete, molntjänster, arkitekturarbete, DevOps, testdriven utveckling eller Episerver.

Som person tror vi att du är kreativ, noggrann, innovativ, driven, gillar att lösa problem samt att jobba som konsult. 

Vidare ser vi även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Varför vill du jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att jobba med roliga uppdrag hos spännande kunder, stora som små. Cybercom ligger i framkant när det gäller teamförsäljningar vilket gör att du får prova på nya roller och utvecklas i den riktningen du intresserar dig för. 

Microsoftteamet har en nära relation, god laganda och har ett stort fokus på intern kunskapsspridning. Vi är passionerade för den senaste tekniken och håller oss ständigt uppdaterade och satsar på personlig utveckling inte bara genom teamet utan på hela Cybercom. Cybercom har flera interna utbildningar för att din kompetensutveckling samt möjligheten att kunna breddas till fler områden. Hos oss får du möjlighet att använda din kreativitet och jobba med innovation på vårt Innovation Zone. 

 

Vilka är vi? Se mer här: 

 

Ansökan och kontakt

Tjänsten är belägen i centrala Stockholm och är en heltidstjänst. Du blir anställd av Cybercom som har ett tryggt kollektivavtal och bra förmåner t.ex. certifieringsbonus.  

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten kan du maila Hanna Wollmark på recruitment.stockholm@cybercom.com.

 

Ansök redan idag!

#LI-HW1

Are you who we are looking for?

Send in your application today!