Här ska det bytas till en sökruta

Senior .NET utvecklare till Knowit Development

Som utvecklare hos oss arbetar du med allt från nyutveckling, förvaltning och integration till mer avancerade lösningar. Uppdragen och de problem du hjälper våra kunder att lösa skiljer sig åt. Därför anpassar du valet av verktyg, språk, tekniker, produkter och hjälpmedel. Oftast arbetar du med C# och .NET Core med molntjänster som Azure eller AWS. För våra fullstack-uppdrag används React.js eller Vue.js som JS-ramverk.

Teamet består av både frontendutvecklare och backendutvecklare med fokus på Azure. Vi är snabbfotade, tycker om att lösa svåra uppgifter och håller oss uppdaterade med den senaste tekniken. Vi tar vara på våra respektive kompetenser och utvecklar och motiverar varandra. Tillsammans skapar vi en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.

För att trivas I rollen har du flera års arbetslivserfarenhet inom Microsoftmiljön. Du känner dig väl förtrogen med tekniker såsom C#, .NET, och molntjänster som Azure eller AWS. Du har arbetat med modern utvecklingsmetodik, såsom agila metoder och/eller tjänstedesign. Troligtvis har du en teknisk universitetsutbildning i grunden där programmering ingått. Under ditt yrkesliv har du haft ett par olika roller, gärna inom olika branschsegment. Som senior konsult förväntas du driva tekniska projekt och ta ett ledande ansvar hos kund och internt. Därför har du ett intresse för teknik och affärer, med goda sociala och kommunikativa förmågor. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Knowit erbjuder en spännande arbetsplats som ger stora möjligheter för våra anställda att utvecklas både professionellt och personligt. Vårt medarbetarlöfte – ”Grow. Create a Difference. Together” - visar vilket sorts företag vi vill vara. Vi uppmuntrar innovation och personligt engagemang där varje medarbetare har ett stort inflytande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Melinda Ulin på melinda.ulin@knowit.se

Här hittar du mer information om oss, vad vi gör och vad vi har hjälpt några av våra kunder med.

Knowit är ett innovativt IT-konsultbolag med 3 800 anställda fördelat på sex länder. Vi skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från fyra affärsområden; Experience, Insight, Connectivity och Solutions. Det är vår förmåga att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt IT som skiljer oss från andra konsultbolag.

Knowit Development ingår i affärsområdet Knowit Solutions och vi specialiserar oss på konsulttjänster inom systemutveckling. Vi på Development är ett av de större bolagen inom Knowit och vi är ca 150 konsulter fördelat på fyra grupper med fokus på Java, .NET, App och Frontend/UX.

Are you who we are looking for?

Send in your application today!

Melinda Ulin

Talent Acquisition Specialist

Make sure all fields are filled with valid information

Thank you, your message has been sent