Här ska det bytas till en sökruta

Senior Frontend Developer

Är du en Senior Frontend utvecklare som är redo för nästa steg i karriären? Då bör du bli en av oss! Hos oss kan du som frontend utvecklare få arbeta i spännande projekt där din utveckling kommer ligga i största fokus. Vi är ett snabbväxane företag som till skillnad mot andra konsultbolag arbetar med teamuppdrag där vi levererar färdiga lösningar till våra kunder.

Knowit söker nu en frontend utvecklare till ett teamuppdrag till en av våra kunder. Som anställd får du ingå i uppdrag ute hos kunder där du får möjlighet till nya erfarenheter samt kompetensutveckling.  Vi sitter centralt i Stockholm där du som anställd får ta del av en arbetsplats med god kultur och högt i tak.

Om tjänsten:

Du kommer att ingå i affärsområdet Development och kommer att tillhöra vårt UX, Frontend and Mobile team, vilket består av seniora och juniora utvecklare. Du och dina teamkollegor kommer tillsammans ha som målsättning att leda kunden in i framtiden. Du kommer rapportera till din teamchef på Cybercom och kommer ha regelbunden uppföljning med medarbetarsamtal för att stämma av din trivsel samt prata om din utveckling framåt. Vi arbetar mot stora kunder och vid uppdrag kommer du även rapportera till din närmsta chef på plats. Du kommer med stor sannolikhet att arbeta ute hos kund i ett agilt Knowit-team om ca 6-10 personer. Teamet består av utvecklare med olika kompetenser samt nivåer.

Arbetsuppgifter:

 • Digitalisering inom till exempel telecom, fordonsindustrin, offentlig sektor eller retail.
 • Frontendutveckling av exempelvis  webbapplikationer, plattformar, uppkopplade enheter och e-tjänster.
 • Integrationer, ofta via REST tjänster där du kommer anropa samt skriva APIer.
 • Utföra enhetstester och arbeta enligt testdriven utveckling (TDD).
 • Frontendutveckling för uppkopplade enheter för privatindustrin.
 • Frontendutveckling av intranät, webbsidor, e-tjänster.

Vi söker dig som:

 • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet av Javascript, HTML samt CSS tillsammans med ramverk som Angular 6 eller 7 / React.JS.
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Backend kunskaper inom C# eller Java.
 • Har en yrkes-/högskoleutbildning inom IT.

Som person tror vi att du är social, nytänkande och flexibel. Vi lägger en stor vikt vid din samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team och med våra kunder. Vi ser även att du är positiv och driven. Vi tror att du är intresserad av utveckling och att du motiveras av att lära dig nya och spännande tekniker.

Äntligen! Från och med 1 juli är vi nämligen en del av Knowit. Vad innebär det här för dig som vill söka jobb hos oss? Ingenting, egentligen. Det går alldeles utmärkt att skicka in din jobbansökan som vanligt via vår webbplats. 

Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart! 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar 


Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm, Sveavägen 20

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på pontus.senke@cybercom.com.
Vi ser fram emot din ansökan!


Are you who we are looking for?

Send in your application today!