Här ska det bytas till en sökruta

Senior Fullstack Developer

Är du en Senior Fullstack utvecklare som är redo för nästa steg i karriären? Då bör du bli en av oss! Hos oss kan du som fullstack utvecklare få arbeta i spännande projekt där din utveckling kommer ligga i största fokus. Vi är ett snabbväxande företag som ligger i framkant vad gäller hållbar utveckling och innovation. Till skillnad från andra konsultbolag arbetar vi med teamuppdrag där vi levererar färdiga lösningar till våra kunder.

Cybercom söker nu en fullstack utvecklare till ett teamuppdrag till en av våra kunder. Du blir anställd hos Cybercom och kommer ha din bas hos oss. Som anställd hos oss får du ta del av uppdrag ute hos kunder som kommer bli spännande utvecklingar för dig. Cybercom är ett internationellt företag som finns i 5 länder, Sverige, Danmark, Finland, Polen och Indien med 1300 anställda. Vi sitter i ljusa lokaler på Sveavägen 20 i Stockholm där du som anställd får ta del av en arbetsplats med god kultur och högt i tak.

Om tjänsten:

Som Senior Fullstack utvecklare hos oss på Cybercom kommer du att ingå i affärsområdet Digital Development. Du kommer att arbeta med varierande ansvarsområden och blir en del av såväl mindre som större projekt. Jobbet innebär både frontend- och backend-programmerig och du arbetar över hela utvecklingskedjan. Du kommer rapportera till din teamchef och kommer ha regelbunden uppföljning med medarbetarsamtal för att stämma av din trivsel samt prata om din utveckling framåt. Du kommer med stor sannolikhet att arbeta ute hos kund i ett agilt Cybercom-team om ca 6-10 personer. Teamet består av utvecklare med olika kompetenser och erfarenhetsgrader.

Arbetsuppgifter:

 • Digitalisering inom till exempel telecom, fordonsindustrin, offentlig sektor eller retail
 • Backend- och frontendutveckling av exempelvis webbapplikationer, plattformar, uppkopplade enheter och e-tjänster
 • Integrationer, ofta via REST tjänster där du kommer anropa samt skriva APIer
 • Utföra enhetstester
 • Backend- och frontendutveckling för uppkopplade enheter för privatindustrin
 • Backend- och frontendutveckling av intranät, webbsidor och e-tjänster

Vi söker dig som:

 • Har en yrkes-/högskoleutbildning inom IT
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet av Javascript, JavaEE, HTML, CSS, C# eller.NET. Beroende på vart ditt fokus är, kommer du att bli placerad i något av vårt Java, Microsoft eller Frontend team.

Meriterande:

 • Kunskaper inom Angular, React, Bootstrap, REST/TypeScript
 • Bekantskap med Hibernate, Oracle Databaser, Jboss, SiteVision, Weblogic Server, TDD eller CD/CI

Som person tror vi att du är social, nytänkande och flexibel. Gärna har du ett öga för design och kan se utifrån användarens perspektiv. Vi lägger en stor vikt vid din samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team och med våra kunder. Vi ser även att du är positiv och driven. Vi tror att du är intresserad av utveckling och att du motiveras av att lära dig nya och spännande tekniker.

Övrig information:

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm, Sveavägen 20

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Hanna Wollmark på recruitment.stockholm@cybercom.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss  

Hos oss får du möjlighet att jobba med konsultbranschens roligaste uppdrag hos spännande kunder, stora som små. Vi har en nära relation, god laganda och har ett stort fokus på intern kunskapsspridning. Vi är passionerade för den senaste tekniken och håller oss ständigt uppdaterade och satsar på personlig utveckling inte bara genom teamet utan på hela Cybercom, detta via vårt kompetensnätverk. Hos oss får du möjlighet att använda din kreativitet och jobba med innovation på vårt Innovation Zone. 

Spana in våra spännande kunder och projekt på http://www.cybercom.com/sv/Kun...


sökord: fullstack developer, software developer, software engineer, web developer, html, html5, css, css3, javascript, angular, angular4, java, javaEE, java8, react, bootstrap, rest, typescript, c#, .net, hibernate, oracle, jboss, sitevision, site vision, weblogic server, web logic server, tdd, cd, ci  

Are you who we are looking for?

Send in your application today!