Här ska det bytas till en sökruta

Senior Java Developer

Är du en senior java utvecklare som vill ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta med spännande projekt på ett företag som ligger i framkant vad gäller hållbar utveckling och innovation? Då bör du bli en av oss! Hos oss kan du som senior javautvecklare få arbeta i spännande projekt där din utveckling kommer ligga i största fokus. Vi är ett snabbväxande företag som till skillnad mot andra konsultbolag arbetar med teamuppdrag där vi levererar färdiga lösningar till våra kunder.

Knowit söker nu en javautvecklare till ett teamuppdrag till en av våra kunder. Som anställd får du ingå i uppdrag ute hos kunder där du får möjlighet till nya erfarenheter samt kompetensutveckling. 

Vi sitter centralt i Stockholm där du som anställd får ta del av en arbetsplats med god kultur och högt i tak. Hos oss får du möjlighet att jobba med konsultbranschens roligaste uppdrag hos spännande kunder, stora som små. Vi brukar säga att vi har det lilla företagets sköna stämning medan vi har det stora företagets möjligheter, resurser och kunder.

Om tjänsten:

Du kommer att ingå i affärsområdet Development och kommer att tillhöra Javateamet. Du kommer rapportera till din teamchef och kommer ha regelbunden uppföljning med medarbetarsamtal för att stämma av din trivsel samt prata om din utveckling framåt. Vi arbetar mot stora kunder och vid uppdrag kommer du även rapportera till din närmsta chef på plats. Du kommer att arbeta ute hos kund i ett agilt team. Teamet består av utvecklare med olika kompetenser samt nivåer.

Arbetsuppgifter:

 • Digitalisering inom till exempel telekom, offentlig sektor eller detaljhandel.
 • Backendutveckling av exempelvis webbapplikationer, plattformar, uppkopplade enheter och e-tjänster.
 • Integrationer, ofta via REST tjänster där du kommer anropa samt skriva APIer.
 • Utföra enhetstester och arbeta enligt testdriven utveckling (TDD).
 • Backendutveckling för uppkopplade enheter för privatindustrin.
 • Backendutveckling av intranät, webbsidor, e-tjänster.

Vi söker dig som:

 • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet av Javautveckling (version 8 och uppåt).
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är självgående, nytänkande och flexibel. Vi lägger en stor vikt vid din samarbetsförmåga då du kommer att arbeta i team och med våra kunder. Vi ser även att du är positiv och driven. Vi tror att du är intresserad av utveckling och att du motiveras av att lära dig nya och spännande tekniker.

Meriterande: 

 • Ramverk så som exempelvis Jboss/Wildfly, Soap, REST, Spring
 • Arbetat enligt TDD
 • CD/CI, Jenkins


Vi ser oss alltid om efter nya kollegor och rekryterar medarbetare löpande. Missa inte möjligheten att hoppa på den spännande resan vi nu har framför oss – skicka in din ansökan eller kontakta någon av våra rekryterare redan idag, så berättar de gärna mer om våra karriärmöjligheter. Vi hoppas på att höra ifrån dig snart! 

LÄNK: Läs mer om Knowit och Cybercom går samman och bildar ett nordiskt powerhouse för framtidens hållbara digitala lösningar 

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person. Skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på moa.mattisson@knowit.se.

Vi ser fram emot din ansökan!


Are you who we are looking for?

Send in your application today!